tiistai 10. tammikuuta 2012

Tarkistuslista vuodelle 2012

Uusi vuosi on juuri alkanut ja asunnon jo omistavien on hyvä aika tehdä tarkistus, että kaikki on niinkuin olla pitää.
Teimme pienen tarkistuslistan, jotta välttyisit ikäviltä yllätyksiltä vuoden mittaan.
Vakuutus: Tarkista, milloin asuntosi vakuutus päättyy, jotta voit uusia sen.

Yhtiövastikkeen maksu: Tarkista, milloin pitää maksaa. Asukasyhdistyksen on kovin vaikea toimia, elleivät omistajat huolehdi maksuista ajallaan. Pidemmällä aikavälillä maksujen viivästymiset vaikuttavat rakennuksen kuntoon.

Ylläpito : Jos haluat vakuutusmaksut, laskut, verot yms. automaattiseen hoitoon, muista tarkistaa, että olet liittynyt isännöitsijän tai rakennuttajan ylläpitopalveluun. Ellet ole liittynyt, muistitko esimerkiksi maksaa Turkin kiinteistöveron ?

Vuokraus :Jos vuokraat asuntoasi, muista varata omaan käyttöösi haluamasi ajanjaksot mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Muuten voi käydä niin, että vuokralaisia ehtii ilmaantua juuri niille viikoille, jolloin olit itse aikonut lomailla.

Asunnon varustus: Tarvitseeko asuntosi varusteita ? Tammikuu on hyvää aikaa tehdä ostoksia, koska kaupoissa on paljon alennusmyyntejä. Voit helposti säästää rahaa, jos hankit sisustustarvikkeita, keittiövarusteita tai muuta pienempää tavaraa. Voit sitten seuraavalla käynnilläsi toimittaa tavarat paikoilleen.
Saumat: Tarkasta ikkunoiden ja ovien saumat ja liitoskohdat, jotta ne varmasti pitävät veden ulkopuolella talven sateissa. On jo satanut reippaasti ja vuoden alussa sataa varmasti vielä lisää.

Ferdi Iskan: Onko asuntosi asumisoikeuslupa kunnossa ?

Vesi- ja sähkömittarit: Muista rekisteröidä vesi- ja sähkömittarit omiin nimiisi.

Unohtuikohan jotain ? Mikäli niin kävi, lähetä toki kommettisi siitä, mitä tarkistuskohteita olisi syytä lisätä listaan.

Viestin kirjoitti 2Base Kiinteistövälitys & My2Base Holiday Homes
Käy nettisivuillamme:
Myytävät loma-asunnot: www.2base.com
Vuokraus & Palvelut: www.my2base.com
Verkkokauppa: www.my2baseshop.comMiten voimme auttaa sinua?
Yhtenä kokeneimmista Turkin asuntoihin keskittyvistä kiinteistövälityksistä voimme tarjota sinulle laajan valikoiman hyviä asuntoja ja parhaita palveluja.
- Paras ja suurin valikoima asuntoja sekä yksityisiltä myyjiltä että rakentajilta
- Rehellistä ja luotettavaa tietoa
- Parasta palvelua kuten vuokraus, isännöinti, huolto ja verkkokauppa

Facebook Liity seuraamaan meitä – se voi olla hauskempaa kuin luuletkaan.


Tilaa uutiskirjeemme Liity postituslistallemme ja saat uutisia ja tietoja. Uutiskirje lähetetään n. kerran kuussa. Kaikki olellinen tieto yhdessä paikassa! Uutiskirje on todella suosittu kaikkien Turkin asunnoista kiinnostuneiden piirissä.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti