tiistai 10. tammikuuta 2012

Muista tehdä kotiläksysi !

Eräänä kauniina päivänä kuulin ylpeästä ja onnellisesta asunnonomistajasta. Hän seisoi vastahankitun loma-asuntonsa parvekkeella nautiskelemassa uuden kotinsa rauhallisesta ympäristöstä. Ilo loppui lyhyeen illalla, kun lähistön ravintolat ja klubit "käänsivät nupit kaakkoon" ja musiikki alkoi pauhata.
Vaikka tämä tapahtui Costa del Solin aurinkorannikolla, yhtäläisyyksiä muihin maihin on helppo huomata. Tämä juttu muistuttaa, miten tärkeää on tehdä taustatutkimukset kunnolla.
Tutustu alueeseen, jolta aiot asuntosi hankkia. Minkä tyyppinen alue on kyseessä ? Keitä asuu ympäristössä ? Millaiset ovat ostosmahdollisuudet; entä viihdepuoli; mitkä ovat alueen plussat ja miinukset ? Miten alue on muuttunut viimeisen viiden vuoden aikana ja mitä odotuksia on seuraavalle viidelle vuodelle ?
Kysele välittäjältäsi, kysele ihmisiltä, joita tapaat alueella, tutki internettiä ja tärkeimpänä kaikesta: käytä maalaisjärkeä erotellaksesi jyvät akanoista !
Tämä ei päde vain etsiessäsi oikeaa kiinteistä oikealta alueelta vaan myös valitessasi juuri sinulle oikeaa asuntoa oikeasta rakennuksesta.
Kysele ! Pidä silmät ja korvat auki ! Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä: Tee kotiläksysi ja lähde asuntoesittelyyn niin hyvin valmistautuneena kuin vain voit ! Tulosta vaikka kaikki tieto, jonka löydät tai ota kannettava mukaasi, jotta voit tarkistaa nopeasti kaiken, mitä tarvitset.

Viestin kirjoitti 2Base Kiinteistövälitys & My2Base Holiday Homes
Käy nettisivuillamme:
Myytävät loma-asunnot: www.2base.com
Vuokraus & Palvelut: www.my2base.com
Verkkokauppa: www.my2baseshop.comMiten voimme auttaa sinua?
Yhtenä kokeneimmista Turkin asuntoihin keskittyvistä kiinteistövälityksistä voimme tarjota sinulle laajan valikoiman hyviä asuntoja ja parhaita palveluja.
- Paras ja suurin valikoima asuntoja sekä yksityisiltä myyjiltä että rakentajilta
- Rehellistä ja luotettavaa tietoa
- Parasta palvelua kuten vuokraus, isännöinti, huolto ja verkkokauppa

Facebook Liity seuraamaan meitä – se voi olla hauskempaa kuin luuletkaan.


Tilaa uutiskirjeemme Liity postituslistallemme ja saat uutisia ja tietoja. Uutiskirje lähetetään n. kerran kuussa. Kaikki olellinen tieto yhdessä paikassa! Uutiskirje on todella suosittu kaikkien Turkin asunnoista kiinnostuneiden piirissä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti