tiistai 10. tammikuuta 2012

Mitä tehdä Alanyassa ?

Mitä Alanyassa on meneillään ?
Ulkomaalaisena voi olla vaikea saada selville Alanyan aktiviteetit. Milloin paikallisella jalkapallojoukkueella on peli ja missä, mitä menee elokuvissa tai onko olemassa vuosittaista jazz-festivaalia ?

Kaikki tämä tieto ja paljon muuta on vain parin näppäimen takana. www.sunsearch.info kertoo, mitä Alanyassa tapahtuu. Voit myös tutustua Facebookissa Alanya News by Sunsearch-ryhmään. Facebook-sivumme pitävät sinut ajan hermolla Alanyan tapahtumista kaiken aikaa. Klikkaa tästä päästäksesi sivuille
Ellet ole liittynyt Facebookiin, voit tietenkin saada tietoa suoraan sunsearch.info -nettisivuilta. Sunsearch.info -sivulle

Kun tutustuu noihin sivuihin, ei enää ole mitään syytä olla nauttimatta aktiivilomasta. Voit löytää itsesi paikallisesta elokuvateatterista, hurraamasta paikalliselle Alanya Sportin jalkapallojoukkueelle tai vierailemasta Alanyan Kulttuurikeskuksen viimeisimmässä näyttelyssä.

Viestin kirjoitti 2Base Kiinteistövälitys & My2Base Holiday Homes
Käy nettisivuillamme:
Myytävät loma-asunnot: www.2base.com
Vuokraus & Palvelut: www.my2base.com
Verkkokauppa: www.my2baseshop.comMiten voimme auttaa sinua?
Yhtenä kokeneimmista Turkin asuntoihin keskittyvistä kiinteistövälityksistä voimme tarjota sinulle laajan valikoiman hyviä asuntoja ja parhaita palveluja.
- Paras ja suurin valikoima asuntoja sekä yksityisiltä myyjiltä että rakentajilta
- Rehellistä ja luotettavaa tietoa
- Parasta palvelua kuten vuokraus, isännöinti, huolto ja verkkokauppa

Facebook Liity seuraamaan meitä – se voi olla hauskempaa kuin luuletkaan.


Tilaa uutiskirjeemme Liity postituslistallemme ja saat uutisia ja tietoja. Uutiskirje lähetetään n. kerran kuussa. Kaikki olellinen tieto yhdessä paikassa! Uutiskirje on todella suosittu kaikkien Turkin asunnoista kiinnostuneiden piirissä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti