perjantai 6. tammikuuta 2012

Hyvää alkanutta vuotta !


Hyvää uutta vuotta kaikille!

Alanyassa satoi koko uudenvuodenaaton, mikä ehkä hieman latisti tunnelmaa.
Toisaalta meillä on tiedossa niin paljon hyvää säätä loppuvuodelle, että voimme tuskin valittaa.

2012 tulee olemaan hyvä vuosi. Kulunut vuosi (2011) osoitti myönteisiä merkkejä, suurempi myynti ja enemmän kiinnostusta kuin edellisenä vuonna (2010).
Hinnat eivät ole nousseet, ja on vielä Ostajan markkinat; ihan isolla O:lla. Kuitenkin oikeanhintaiset kodit myytiin suhteellisen helposti, ja myyntiajat ovat huomattavasti lyhyemmät kuin esim. Suomessa.
Hinnankorotuksia on vaikea ennustaa; tämänhetkinen arvaus on, että alhaiset hinnat ja näin ostajan markkinat jatkuvat ainakin lähivuosien ajan.
Mutta elämä jatkaa kulkuaan ja suunta on ehdottomasti positiivinen.

Joten missä mennään ?

Olemme viettäneet viime kuukaudet tehden merkittäviä myönteisiä muutoksia. Suhtaudumme palvelun tarjoamiseen erittäin vakavasti, ja olemme mielestämme onnistuneetkin. Tämä ei tarkoita, että emme voisi olla jatkossa vielä parempia, ja tarjota asiakkaillemme vielä enemmän etuja.

Tässä yhteenvetoa uusista ominaisuuksista, jotka on joko jo toteutettu tai toteutetaan lähiaikoina:

Yksi palvelusähköposti:
Ei enää useita yhteystietoja. Kaikki asiakkaat riippumatta kansallisuudesta tai kysymyksestä riippumatta voivat lähettää viestin yhteen paikkaan: service@2base.com.

Enemmän tietoa asukkaille:
2Basen hallinnoimissa asukasyhdistyksissa ja rakennuksissa tarjotaan vastedes useammin ja paremmin tietoa. Kuukausittain toimitetaan tehtävälistat, painopistealueet ja taloustietoa ​​asukasyhdistysten hallituksille. Lisäksi kaikille omistajille toimitetaan neljännesvuosittain päivitys tilanteesta.
Otamme myös käyttöön uuden ja paremman järjestelmän seurata sekä päivittäisiä että toistuvia tehtäviä.

Paremmin tietoa valvonnasta asiakkaille:
Asiakkaat saavat tiedon sähköpostitse, kun olemme käyneet valvontakäynneillä heidän asunnossaan.

My2Base Holiday Homes Verkkokauppa:
Vastedes kaikki kunnossapitotilaukset (esim. siivous, lukkojen vaihto, kaasupullon vaihto, veden tilaus) voi tehdä helppokäyttöisessä verkkokaupassa.
Samoin voi tilata niin kuljetuksia kuin myös vene- ja muita retkiä. Erikoisuutena kauttamme voi myös tilata ilmaisen noutopalvelun, esimerkiksi ravintoloihin tai rannalle.

Kaikki tämä helposti ja vaivattomasti verkkokaupasta.

Verkkokauppaa - My2Base Holiday Homes Online Shop - voidaan käyttää sekä tietokoneella että älypuhelimella (esim. iPhone, HTC, Samsung tai muu Android puhelin). Näin on mahdollista uima-altaalla rentoutuessaan parilla puhelimen näppäimellä tilata huomiselle laivaretken tai vaikkapa ilmaisen noutopalvelun suosikkiravintolaan samalle illalle.


Kätevämpi pääsy omiin tietoihin:
Helpotamme pääsyäsi henkilökohtaisiin ​​tietoihisi, kuten My2Base- tiliin sekä tietoihin heille, jotka myös vuokraavat asuntoaan My2Base Holiday Homesin kautta.
www.my2base.com:
Informatiivisempi ja käyttäjäystävällisempi sekä niille, jotka ovat kiinnostuneita kohteista että niille, jotka jo ovat asiakkaita.

Tulemme tarjoamaan näitä uusia ominaisuuksia nykyisille, mahdollisille ja tuleville asiakkaille. Mikäli sinulle herää kysymyksiä joistakin näistä palveluista, älä epäröi ottaa yhteyttä.


Hyvää alkanutta vuotta vielä kerran kaikille !


(Alla on muutamia kuvakaappauksia verkkokaupasta, odotamme sen valmistuvan tammikuun lopulla, ehkä ennen).Viestin kirjoitti 2Base Kiinteistövälitys & My2Base Holiday Homes
Käy nettisivuillamme:
Myytävät loma-asunnot: www.2base.com
Vuokraus & Palvelut: www.my2base.com
Verkkokauppa: www.my2baseshop.comMiten voimme auttaa sinua?
Yhtenä kokeneimmista Turkin asuntoihin keskittyvistä kiinteistövälityksistä voimme tarjota sinulle laajan valikoiman hyviä asuntoja ja parhaita palveluja.
- Paras ja suurin valikoima asuntoja sekä yksityisiltä myyjiltä että rakentajilta
- Rehellistä ja luotettavaa tietoa
- Parasta palvelua kuten vuokraus, isännöinti, huolto ja verkkokauppa

Facebook Liity seuraamaan meitä – se voi olla hauskempaa kuin luuletkaan.


Tilaa uutiskirjeemme Liity postituslistallemme ja saat uutisia ja tietoja. Uutiskirje lähetetään n. kerran kuussa. Kaikki olellinen tieto yhdessä paikassa! Uutiskirje on todella suosittu kaikkien Turkin asunnoista kiinnostuneiden piirissä.

 

1 kommentti: