maanantai 2. tammikuuta 2012

Jälleen askel eteenpäin

Todella pitkään on puhuttu siitä, kuinka "tuota pikaa" alkavat suorat lennot Alanyaan Gazipasan kentälle. Aivan yhtä pitkään on ilmennyt esteitä ja hidasteita; kenttä on liian pieni, Antalyan kenttä vastustaa hanketta ja lukuisia muita syitä. Monet suomalaisetkin ovat hankkineet loma-asunnon siinä toivossa, että suora lentoyhteys saataisiin toimimaan. Nyt ollaan jälleen askelta lähempänä toiveiden totetumista: Air Finland on aloittamassa viikottaiset suorat lennot Helsingistä Gazipasaan 28.3.2012. Lipunmyynti on jo alkanut . Nopeimmat ovat jo lippunsa hankkineet; epäilevämmät vielä seuraavat tilannetta nähdäkseen, tuleeko "unelmasta totta".
Tämä suora yhteys Suomesta mahdollistaisi sen, että omistajat pääsevät kätevästi asunnolleen myös lomasesongin ulkopuolella. Tähän asti on joulu-helmikuussa pitänyt lentää vähintään yhdellä välilaskulla, mikä tietenkin vähentää intoa lyhyttä jaksoa viettää lomakodissa. Ei ole kovin houkuttelevaa viettää viikon matkasta yhtä vuorokautta lentokoneessa tai -kentillä. Toivomme siis, että maaliskuussa lennot pääsevät alkamaan ilman enempiä viivytyksiä. Mikäpä olisi mukavampaa, kuin päästä lyhyellä lennolla ja vain puolen tunnin ajomatkalla omalle asunnolle rentoutumaan !
Myös asuntojen käyttöaste voi tällä tavoin nousta. Kaikki eivät halua lomailla juuri kuumimpaan aikaan kesäkuukausina. Paljon nähtävää ja tehtävää löytyy talvikuukausinakin, jolloin säät eivät ehkä ole yhtä suotuisat, mutta kuitenkin mukavammat kuin Suomen talvisäät. Monet ravintoloista ja kaupoista sulkevat toki ovensa talveksi, mutta palveluja löytyy kyllä riittävästi. Talviaika on mainio hetki myös tutustua vaikkapa paikallisiin ravintoloihin. Niissä tarjoillaan enemmän turkkilaista ruokaa kuin turistipaikoissa ja huomattavasti huokeampaan hintaan. Usein voi tiskistä näyttää, mitä ruokaa haluaa; kieliongelmaakaan ei siis tarvitse pelätä.

Viestin kirjoitti 2Base Kiinteistövälitys & My2Base Holiday Homes
Käy nettisivuillamme:
Myytävät loma-asunnot: www.2base.com
Vuokraus & Palvelut: www.my2base.com
Verkkokauppa: www.my2baseshop.comMiten voimme auttaa sinua?
Yhtenä kokeneimmista Turkin asuntoihin keskittyvistä kiinteistövälityksistä voimme tarjota sinulle laajan valikoiman hyviä asuntoja ja parhaita palveluja.
- Paras ja suurin valikoima asuntoja sekä yksityisiltä myyjiltä että rakentajilta
- Rehellistä ja luotettavaa tietoa
- Parasta palvelua kuten vuokraus, isännöinti, huolto ja verkkokauppa

Facebook Liity seuraamaan meitä – se voi olla hauskempaa kuin luuletkaan.


Tilaa uutiskirjeemme Liity postituslistallemme ja saat uutisia ja tietoja. Uutiskirje lähetetään n. kerran kuussa. Kaikki olellinen tieto yhdessä paikassa! Uutiskirje on todella suosittu kaikkien Turkin asunnoista kiinnostuneiden piirissä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti