perjantai 26. joulukuuta 2014

Töihin 2Baselle ?


Tulin 2Baselle töihin aika tarkkaan 3 vuotta sitten. En ollut suunnitellut lähtöä Suomesta, mutta kun tilaisuus yllättäen tuli eteen, päätin tarttua siihen. Enkä hetkeäkään ole katunut: pääsin asumaan aurinkoiseen Alanyaan ja sain mitä parhaat työkaverit sekä mukavia asiakkaita; jo entuudestaan 2Basen tuttuja tai näiden kolmen vuoden aikana tutuksi tulleita.


Kuten elämässä usein käy, tilanteet muuttuvat ja nyt minun on tullut aika sanoa näkemiin 2Baselle. Tämän vuoksi etsitään nyt uutta työntekijää. Työtehtäviin kuuluu vastata
yhteydenpidosta suomalaisiin asiakkaisiin, yhteyksistä yhteistyökumppaneihin sekä toimittajiin ja osallistua erilaisiin toimistotehtäviin.

Ajankäytön voi järjestää joustavasti riippuen tehtävistä ja asiakastapaamisista. Esimiehenä toimii  yrityksen toimitusjohtaja.

Tuleva työntekijä on rohkea ja itsenäiseen työhon pystyvä henkilö, joka on vahvasti myyntihenkinen ja ymmärtää rehellisyyden ja asiakaspalvelun tärkeyden.Etsittävä henkilön on oltava sujuvasanainen ja hallittava suomenkieli sekä kirjallisesti että suullisesti. Tietokoneen käytön on oltava tuttua ja englanninkin pitää taittua sekä kirjallisesti että suullisesti.

Jotta pykäliäkin tulee noudatettua, tulevalla työntekijällä tulee olla Turkin kansalaisuus.

Tehtävästä maksetaan kiinteää kuukausipalkkaa sekä myyntiin perustuvaa provisiota.

2Basella työntekijä on osa ahkeraa tiimiä, jossa työskentelee sekä ulkomaalaista että turkkilaista henkilökuntaa.

Uskomme tiimityöskentelyn voimaan sekä myyntihenkisyyden ja korkean palvelutason yhteenkuuluvuuteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Bo Thygesen
bo.thygesen@2base.com
+90 505 783 56 63 

Jos ei itselläsi ole mahdollisuutta hakea, voit myös vinkata tehtävästä ystävälle/sukulaiselle/tuttavalle, joka voisi olla kiinnostunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti