torstai 5. helmikuuta 2015

Harkitsetko asunnon myyntiä ? Oikea hetki saattaa olla juuri nyt....Ei ole helppoa tehdä päätöstä myydä loma-asunto ulkomailta. Aivan kuten asunnon hankkiminen kannattaa tehdä vasta vakaan harkinnan jälkeen, myös myyntipäätös kannattaa miettiä perinpohjin. 

Syyt myyntipäätöksen takana voivat olla moninaiset, eikä ole koskaan helppoa myydä loma-asuntoa, joka on tarjonnut monia mukavia hetkiä ja hyviä muistoja.
Monella on se virheellinen käsitys, että uuden vuoden jälkeen olisi hiljaista kiinteistönvälityksissä. Se ei siis pidä paikkaansa ja tänäkin vuonna on jo lyöty lukkoon ja saatettu päätökseen useita kauppoja.
Jos harkitset Alanyan loma-asuntosi myyntiä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Olemme mielellämme apunasi prosessin alusta loppuun ja autamme sinua paitsi löytämään uuden omistajan kodillesi, myös tekemään kaupat tavalla, joka varmistaa sinulle parhaan tuloksen.
Totuus on, että vuoden ensimmäinen kuukausi saattaa itse asiassa olla hyvä aika myydä.....
Operoimme useilla erilaisilla markkinoilla ja tavoitamme ostajia sekä läntisestä että itäisestä Euroopasta. Myös paikalliset markkinat kasvavat voimakkaasti ja paikallisten ostajien kanssa tehtyjen kauppojen lukumäärä on kasvanut vuosi vuodelta.

Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi ilmaisen arvioinnin ja käy nettisivuillamme etsimässä lisätietoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti