torstai 25. joulukuuta 2014

Katse menneeseen ja tulevaanVuodenvaihde on ehdottomasti paras aika luoda katse menneeseen vuoteen ja - mikä mielenkiintoisempaa - yrittää nähdä kristallipallosta vilaus tulevasta.


Menneen arviointi on helpompi tehtävä; tulevan ennustaminen voi olla vaikeaa ja joka tapauksessa se on aina enemmän tai vähemmän arvailua.... Kaikesta huolimatta juuri niin aiomme tehdä...

Katsotaanpa ensiksi mennyttä vuotta. Millainen se oli?
Maarekisteriotteiden hakeminen ja lunastaminen toimii sujuvasti                                                                                                                                                    


Sähkölaskujen maksaminen on tullut hankalammaksi johtuen sähkölaitoksen tehottomammista toimintatavoista. Samaan aikaan sähköntoimituksia katkaistaan välittömästi, jos lasku on maksamatta. Onneksi olemme löytäneet hyvän ratkaisun tähän ongelmaan ja odotamme paljon vähemmän vaikeuksia tämän asian parissa alkavana vuonna.


Saatat ihmetellä syytä tähän. Sanokaamme, että mentaliteetti on varsin erilainen kuin mihin me eurooppalaiset olemme tottuneet.
Monet asiakkaistamme ovat saaneet lisää kokemusta loma-asunnosta Turkissa ja he ovat alkaneet vaihtaa asuntoa suurempaan ja kalliimpaan. Tämä on tietenkin mahdollista vain, jos myyjä on halukas ottamaan ostajan vanhan asunnon osana kauppahintaa. Ja se taas onnistuu, jos asunnon saa myytyä eteenpäin kohtuullisessa ajassa.


Jos kysymys esitettäisiin asiakaspalvelun kollegoillemme, he vastaisivat, että...

Toimiminen hiljattain yksityistetyn sähkölaitoksen kanssa on ollut haastavaaSuurin osa maarekisteriotteista voidaan lunastaa vain muutaman viikon kuluessa hakemuksen jättämisestä. Tämä on huima parannus aiempien vuosien odotusaikoihin.

Myyntipuolella meillä on ollut asiakkaita kaikkialta. Paikallisten asiakkaiden määrä lisääntyy edelleen, mikä on positiivista.

Toiminta paikallisten asiakkaiden kanssa on hyvin erilaista kuin eurooppalaisten asiakkaiden kanssa.Paikalliset markkinat ovat myös hyvin herkkiä euron ja liiran kurssimuutoksille, koska palkat ja lainat ovat turkkilaisille liiroina, kun taas suuri osa kaupoista tehdään euroissa. Koska liiran kurssi on mennyt ylös ja alas, samoin on käynyt myynnille.


Vuoden 2014 trendi on ollut asunnon vaihtaminen

Onneksi 2Basella on pätevää henkilökuntaa sekä verkostot saada tämä onnistumaan. Tänä vuonna olemme tehneet asunnonvaihtoja enemmän kuin koskaan ja ne ovat olleet menestys....


Entä sitten vuosi 2015 ?Jos todella tietäisimme, emme varmasti kertoisi :-)
Mutta tällaista aavistelemme......
 
- Venäjän markkinat kokevat takaiskun ja sekä venäläiset asunnonostajat että turistit vähenevät johtuen heikosta ruplan kurssista
- markkinat turkkilaisille asiakkaille jatkavat kasvua
- kesä tulee olemaan helteinen
- 2Base jatkaa innovatiivisimpana ja asiakaskeskeisimpänä välittäjänä Alanyassa
- Gazipasan lentokenttä jatkaa kasvuaan ja sinne/sieltä tulee aiempaa enemmän lentoja


Me 2Basella jatkamme sitä, mitä olemme aina tehneet
Myyntiä ja asiakaspalvelua käsi kädessä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti