torstai 18. joulukuuta 2014

Vietetäänkö Turkissa joulua ?Tämä kirjoitus julkaistiin alunperin jo viime vuonna. Koska juuri mitään ei ole muuttunut, päätimme palauttaa asiat mieleen.
Sen verran on lisättävää, että Alanyan joulumarkkinat järjestetään yhtenä joulukuun sunnuntaina satama-alueella. Tämän vuoden markkinat olivat jo viime sunnuntaina, mutta ehdottomasti kannattaa ensi vuonna muistaa käydä katsomassa.
Sitä emme voi luvata, että joulukuusen hinta olisi edelleen 3 TL...
Mukavia lukuhetkiä ja oikein Hyvää Joulua !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Kaikki varmaankin tietävät, että enemmistö turkkilaisista on muslimeita ja heidän uskontonsa on islam.
Yhtä lailla tiedetään, että muslimeilla on samalla tavalla juhlia ja perinteitä kuin kristityilläkin. Se ei liene yllätys kenellekään.
Päällisin puolin kysymys saattaa vaikuttaa tyhmältä; turkkilaisethan ovat muslimeita... Vaan eipä kysymys niin tyhmä olekaan.
Otetaan esimerkiksi Alanyan suuri ostoskeskus, Alanyum. Tai Kipa, Alanyan suurin ruokakauppa. Molemmissa on joulukoristeita, joulupukkeja ja kuusenkoristeita pitkät käytävät pullollaan. 
Ja kappas, kuka tuleekaan vastaan seuraavalla käytävällä... eikös vain Joulupukki ? Kyllä !
Tämä vaatii selityksen. Ensinnäkin selitykseen kuuluvat dollarit ja sentit. 
Täällä joulua ei luonnollisestikaan vietetä uskonnollisena juhlana. Suurilta osin sitä voidaan verrata isänpäivään, äitienpäivään, ystävänpäivään jne. Kaikista näistä juhlapäivistä johtaa epäilyttävästi jäljet sylttytehtaalle - rahan ansaitsemiseen.
Toisaalta tämä tarjoaa meille suomalaisille vaihtoehtoisia joulunviettotapoja. Turkissa ei tanssita aidon kuusen ympärillä eikä kinkkuja saa joka kaupasta. Joulupukin ja joulupuun voi täältäkin silti löytää - ja lahjat tietenkin.
Joulun viettäminen Turkissa saattaa myös käydä kukkarolle. Muovisen runsaan metrin mittaisen joulukuusen saattaa saada kolmella liiralla. Se, että joulupukki saapuu uudenvuodenaattona eikä 24. joulukuuta, vaatii kyllä opettelua. 
Mutta joulua vietetään, Turkissakin !
Käy nettisivuillamme:
Myytävät loma-asunnot: www.2base.com
Vuokraus & Palvelut: www.my2base.com
Verkkokauppa: www.my2baseshop.comMiten voimme auttaa sinua?
Yhtenä kokeneimmista Turkin asuntoihin keskittyvistä kiinteistövälityksistä voimme tarjota sinulle laajan valikoiman hyviä asuntoja ja parhaita palveluja.
- Paras ja suurin valikoima asuntoja sekä yksityisiltä myyjiltä että rakentajilta
- Rehellistä ja luotettavaa tietoa
- Parasta palvelua kuten vuokraus, isännöinti, huolto ja verkkokauppa

Facebook Liity seuraamaan meitä – se voi olla hauskempaa kuin luuletkaan.


Tilaa uutiskirjeemme Liity postituslistallemme ja saat uutisia ja tietoja. Uutiskirje lähetetään n. kerran kuussa. Kaikki olellinen tieto yhdessä paikassa! Uutiskirje on todella suosittu kaikkien Turkin asunnoista kiinnostuneiden piirissä.

Varsin usein täällä kuitenkin kysytään: Joulua ei vietetä Turkissa, vai kuinka ? Ja paitsi että hänellä on varmasti varsin kuuma Coca-Colan sponsoroimassa asussaan, hän on myös varsin ylipainoinen, hänellä on pitkä parta ja hän nauraa "hou-hou-hou". Aivan kuin tavatessamme hänet Suomessa kävelykadulla.

Joulun toivat Turkkiin suuret kauppaketjut, jotka ovat nähneet tilaisuutensa joulun markkinoinnissa. Lisää myyntiä, lisää ihmisiä kauppoihin ja lisää myyntituloja.
Viestin kirjoitti 2Base Kiinteistövälitys & My2Base Holiday Homes

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti