keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Viimeisimmät tiedot Gazipasasta


Tässä blogissa olemme melkein tehneet urheilua siitä, että EMME kirjoita Gazipasan lentokentästä - lähinnä siksi, että 99 prosenttia kenttää koskevista tiedoista on ollut puhtaasti huhuihin perustuvia. Erityisesti lentokentän avaamista edeltävinä vuosina oli lähes päivittäin huhuja kaikesta maan ja taivaan välillä, mutta valitettavasti usein ilman mitään todellisuuspohjaa. Kuten tiedätte, lentokenttä on kaikkien iloksi todellisuudessa avattu, ja siitä on kehittymässä menestystarina.Me keräsimme viimeaikaisia ​​faktoja Gazipasan lentokentästä. Uusin kentän käyttäjä on Thomas Cook Scandinavia, joka on aloittanut charter-lennot Tukholmasta. Seuraavat yritykset käyttävät nyt Gazipasan kenttää: Thomas Cook Scandinavia, Jet Time , Pegasus, SAS, Corendon, Small Planet, Transavia ja Tailwind.Asiasta kiinnostuneille voimme myös mainita konetyypit, jotka ovat laskeutuneet kentälle ja nousseet sieltä:
Boeing: 737-300, 737-400, 737-700 ja 737-800,
Airbus: A320 ja A319.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on mielenkiintoista tietää, minne ja mistä  nämä koneet lentävät. Myös siitä meillä on pieni lista:
Tanska: Kööpenhamina ja Billund
Alankomaat: Amsterdam ja Eindhoven
Norja: Oslo
Ruotsi: Tukholma ja Göteborg
Belgia: Bryssel
Puola: Varsova
Tšekki: Pardubice
Liettua: Vilna
Lopuksi, Pegasus Airlines lentää Turkissa Istanbuliin ja tarjoaa palveluja 17 kohteeseen Turkissa ja 32 ulkomailla ...Muutamia hauskoja, omituisia ja mielenkiintoisia faktoja Gazipasa lentokentästä:
  • Lentoaseman virallinen IATA-koodi on GZP.
  • Lentokenttä oli käytännössä valmis jo vuonna 1999.
  • Turkkilainen yritys TAV (Tepe Akfen Ventures) vastaa toiminnasta. Yhtiö toimii muun muassa Istanbulin Atatürkin lentokentällä sekä Ankaran ja Izmirin lentokentillä.
  • Lentokentän parkkipaikalla on virallisesti tilaa 105 ajoneuvolle.
  • Lentoaseman kapasiteetti on 500000 matkustajaa vuodessa. Vertailun vuoksi kerrottakoon, että Helsingin lentokentän kautta kulkee lähes 15 miljoonaa matkustajaa vuodessa.  
  • Hollantilainen KLM oli ensimmäinen yhtiö, joka avasi kansainvälisen reitin Gazipasaan kesällä 2011.  
  • Gazipasan lentokentällä on myös oma verkkosivusto.
Viestin kirjoitti 2Base Kiinteistövälitys & My2Base Holiday Homes
Käy nettisivuillamme:
Myytävät loma-asunnot: www.2base.com
Vuokraus & Palvelut: www.my2base.com
Verkkokauppa: www.my2baseshop.com
Miten voimme auttaa sinua?
Yhtenä kokeneimmista Turkin asuntoihin keskittyvistä kiinteistövälityksistä voimme tarjota sinulle laajan valikoiman hyviä asuntoja ja parhaita palveluja.
- Paras ja suurin valikoima asuntoja sekä yksityisiltä myyjiltä että rakentajilta
- Rehellistä ja luotettavaa tietoa
- Parasta palvelua kuten vuokraus, isännöinti, huolto ja verkkokauppa


Facebook Liity seuraamaan meitä – se voi olla hauskempaa kuin luuletkaan.Tilaa uutiskirjeemme Liity postituslistallemme ja saat uutisia ja tietoja. Uutiskirje lähetetään n. kerran kuussa. Kaikki olellinen tieto yhdessä paikassa! Uutiskirje on todella suosittu kaikkien Turkin asunnoista kiinnostuneiden piirissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti