torstai 11. heinäkuuta 2013

Holiday Village - veteraani, joka päihittää nuoremmat tulokkaat

Holiday Village oli yksi ensimmäisiä todellisia "lomakyliä", joka on rakennettu Alanyaan silloin, kun asuntomarkkinat olivat upouudet ja kävivät tulikuumina.

Hieman epäsovinnaisella paikalla kukkuloiden takana Mahmutlarissa sijaitseva Holiday Village houkutteli juuri olemalla KAUEMPANA, mukavalla ja rauhallisella paikalla.

Työmaalle rakentamisen aikana talvisateiden takia kehittyneet alueen suurimmat ja likaisimmat mutalammikot ovat aivan oma tarinansa :-)

Huolimatta siitä, että Holiday Village on vanhempi kuin monet muut lomakohteet alueella, se on edelleen yksi parhaista. Korkea laatu, paljon mukavuuksia ja onnellisia asunnonomistajia. Lyhyesti: kaikki on niin kuin olla pitääkin!

Olemme juuri saaneet uuden kohteen tuotevalikoimamme. Jos haluat asunnonomistajaksi Holiday Villageen, tilaisuutesi on käsillä juuri nyt....


 
Viestin kirjoitti 2Base Kiinteistövälitys & My2Base Holiday Homes
Käy nettisivuillamme:
Myytävät loma-asunnot: www.2base.com
Vuokraus & Palvelut: www.my2base.com
Verkkokauppa: www.my2baseshop.com
Miten voimme auttaa sinua?
Yhtenä kokeneimmista Turkin asuntoihin keskittyvistä kiinteistövälityksistä voimme tarjota sinulle laajan valikoiman hyviä asuntoja ja parhaita palveluja.
- Paras ja suurin valikoima asuntoja sekä yksityisiltä myyjiltä että rakentajilta
- Rehellistä ja luotettavaa tietoa
- Parasta palvelua kuten vuokraus, isännöinti, huolto ja verkkokauppa


Facebook Liity seuraamaan meitä – se voi olla hauskempaa kuin luuletkaan.Tilaa uutiskirjeemme Liity postituslistallemme ja saat uutisia ja tietoja. Uutiskirje lähetetään n. kerran kuussa. Kaikki olellinen tieto yhdessä paikassa! Uutiskirje on todella suosittu kaikkien Turkin asunnoista kiinnostuneiden piirissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti