keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Alanya kasvaa ja muuttuu

Monta vuotta on kulunut siitä, kun 2Basen blogien aloittaja muutti Alanyaan. Itse asiassa lähes tasan 10 vuotta.
Sittemmin paljon vettä on virrannut joessa (myös Dim-joessa) kuten tavataan sanoa :-).

Yksi tärkeistä asioista, joka on tehnyt Alanyasta hyvän paikan asua, on se, että valtaosa muutoksista on vienyt myönteiseen suuntaan.

Viimeisten 10 vuoden aikana, infrastruktuuri on parantunut merkittävästi, ostosmahdollisuudet ovat moninkertaistuneet, hallinnolliset asiat viranomaisten kanssa ovat helpottuneet ja yleisesti Alanyasta on - nähtynä eurooppalaisin silmin - tullut modernimpi ja länsi-eurooppalaisempi paikka elää.

Viime vuosina pääkadulle Alanyan keskustassa Atatürkin patsaan länsipuolelle on kehittynyt "kahvila-alue" , jossa sijaitsevat mm. Starbucks ja sen turkkilainen versio nimeltään Simit Sarayi.


Nyt myös Atatürkin patsaan idänpuoleinen alue on vilkastunut. Aiemmin tämä osa oli enimmäkseen tunnettu McDonaldsista ja Mudo-myymälästä. Nyt useita kahviloita ja pieniä ravintoloita on avattu, mikä on tehnyt tästäkin alueesta pääkatu-nimityksen arvoisen.
 

Ne teistä, jotka tulevat bussilla idän puolelta (Oba, Mahmutlar jne.) voivat hypätä kyydistä jo ennen keskustaa ja tarkistaa, mitä idässä on tarjota.
Esimerkiksi Mudon takana on pieni kauppa, jossa työskentelee myös taidemaalari ja jossa myydään kahvia, joka on varsin maukas vaihtoehto purkitetulle Nescafelle.
Tai kokeile ketjuravintolaa nimeltä Shakespeare, joka on aina käymisen arvoinen

Vaikka sitä ei aina huomata tai muisteta, Alanya on itse asiassa kasvanut aika paljonkin ....


Viestin kirjoitti 2Base Kiinteistövälitys & My2Base Holiday Homes
Käy nettisivuillamme:
Myytävät loma-asunnot: www.2base.com
Vuokraus & Palvelut: www.my2base.com
Verkkokauppa: www.my2baseshop.com
Miten voimme auttaa sinua?
Yhtenä kokeneimmista Turkin asuntoihin keskittyvistä kiinteistövälityksistä voimme tarjota sinulle laajan valikoiman hyviä asuntoja ja parhaita palveluja.
- Paras ja suurin valikoima asuntoja sekä yksityisiltä myyjiltä että rakentajilta
- Rehellistä ja luotettavaa tietoa
- Parasta palvelua kuten vuokraus, isännöinti, huolto ja verkkokauppa


Facebook Liity seuraamaan meitä – se voi olla hauskempaa kuin luuletkaan.Tilaa uutiskirjeemme Liity postituslistallemme ja saat uutisia ja tietoja. Uutiskirje lähetetään n. kerran kuussa. Kaikki olellinen tieto yhdessä paikassa! Uutiskirje on todella suosittu kaikkien Turkin asunnoista kiinnostuneiden piirissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti