torstai 14. maaliskuuta 2013

Matkavakuutus kuntoonLomamatkaa suunnitellessa eivät välttämättä tule mieleen ne ikävät puolet reissusta: mahdolliset tapaturmat, sairastumiset jne.
Välttämättähän ei mitään ikävää satu, mutta JOS sattuu, matkavakuutuksen avulla voi välttää ainakin suuremmat taloudelliset menetykset. Sairaalamaksut ja varsinkin ambulanssilennot tekevät ison loven itse kunkin lompakkoon.

Matkan hintaan suhteutettuna matkavakuutus tuntuu joskus kalliilta. Kukin joutuu omalta kohdaltaan tutkimaan vaihtoehdot ja päättämään, millainen vakuutus on omaan tilanteeseen sopivin. Eri yhtiöillä saattaa olla erilaisia vakuutusehtoja ja niihin on syytä tutustua ennen päätöksentekoa. Vakuutusehtoihin ja -hintaan vaikuttavat esim. vakuutetun ikä, matkakohde, matkan pituus ja talouden muut vakuutukset. Myös joidenkin ammattiliittojen jäsenyyteen sisältyy matkavakuutuksia. Suhteessa vahinkotapahtuman aiheuttamiin kuluihin matkavakuutus kyllä maksaa itsensä takaisin !

Oheisesta linkistä löydät Esimerkkitapauksia


Viestin kirjoitti 2Base Kiinteistövälitys & My2Base Holiday Homes
Käy nettisivuillamme:
Myytävät loma-asunnot: www.2base.com
Vuokraus & Palvelut: www.my2base.com
Verkkokauppa: www.my2baseshop.com
Miten voimme auttaa sinua?
Yhtenä kokeneimmista Turkin asuntoihin keskittyvistä kiinteistövälityksistä voimme tarjota sinulle laajan valikoiman hyviä asuntoja ja parhaita palveluja.
- Paras ja suurin valikoima asuntoja sekä yksityisiltä myyjiltä että rakentajilta
- Rehellistä ja luotettavaa tietoa
- Parasta palvelua kuten vuokraus, isännöinti, huolto ja verkkokauppa


Facebook Liity seuraamaan meitä – se voi olla hauskempaa kuin luuletkaan.Tilaa uutiskirjeemme Liity postituslistallemme ja saat uutisia ja tietoja. Uutiskirje lähetetään n. kerran kuussa. Kaikki olellinen tieto yhdessä paikassa! Uutiskirje on todella suosittu kaikkien Turkin asunnoista kiinnostuneiden piirissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti