tiistai 12. maaliskuuta 2013

Edullisempi laina Turkista


Viime vuosina on ollut yhtä suositummaksi rahoittaa asunto turkkilaisen pankin kautta.

Lainat ovat nyt tulleet edullisemmiksikin, koska Turkin pankit ovat alentaneet joitakin maksuja merkittävästi.

Lainaneuvotteluprosessi sujuu helposti ja yksinkertaisesti, kun me kiinteistönvälittäjänäsi pidämme huolta käytönnön yksityiskohdista. Pidämme lähes päivittäin yhteyttä pankkiin ja varmistamme, että lainan saaminen tapahtuu suunnitellusti. 

Jos ostamasi loma-asunto maksaa esim. 50 000 eur ja päätät lainata puolet paikallisesta turkkilaisesta pankista, sinun on maksettava siitä n. 215 euroa kuukaudessa, kun laina-aika on 15 vuotta.

Mainitsimmeko parhaan yksityiskohdan? Turkin pankit ottavat vakuudeksi Turkin loma-asunnon, eikä vakuuksia Suomesta tarvita. Tämä tarkoittaa, että olet lainanottokykyinen Turkissa, vaikka sinulla ei ole omaa pääomaa Suomessa.


Viestin kirjoitti 2Base Kiinteistövälitys & My2Base Holiday Homes
Käy nettisivuillamme:
Myytävät loma-asunnot: www.2base.com
Vuokraus & Palvelut: www.my2base.com
Verkkokauppa: www.my2baseshop.com
Miten voimme auttaa sinua?
Yhtenä kokeneimmista Turkin asuntoihin keskittyvistä kiinteistövälityksistä voimme tarjota sinulle laajan valikoiman hyviä asuntoja ja parhaita palveluja.
- Paras ja suurin valikoima asuntoja sekä yksityisiltä myyjiltä että rakentajilta
- Rehellistä ja luotettavaa tietoa
- Parasta palvelua kuten vuokraus, isännöinti, huolto ja verkkokauppa


Facebook Liity seuraamaan meitä – se voi olla hauskempaa kuin luuletkaan.Tilaa uutiskirjeemme Liity postituslistallemme ja saat uutisia ja tietoja. Uutiskirje lähetetään n. kerran kuussa. Kaikki olellinen tieto yhdessä paikassa! Uutiskirje on todella suosittu kaikkien Turkin asunnoista kiinnostuneiden piirissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti