maanantai 3. elokuuta 2015

Tulossa: EXPO Antalya 2016


Jotkut teistä ovat jo ehkä kuulleet, että Antalya isännöi isoja messuja vuonna 2016. Tämä tapahtuma on hieman erillainen, kuin monet muut messut, teemana kukat & lapset, sekä vihreä tulevaisuus tuleville sukupolville.

EXPO eli messualue sijaitsee aivan valtatie D400 varrella, 15 minuutin ajomatkan päässä Antalyan lentokentältä Alanyan suuntaan. 

Nämä messut eivät ole avoinna ainoastaan messu ajanjakson, vaan lähes koko vuoden 2016, aina huhtikuusta lokakuuhun. Alue tulee myös jäämään puisto ja näyttely alueeksi tuleville vuosille. 

Kävijöitä odotetaan peräti 8 miljoonaa, 2016 vuoden aikana.

Suosittelemme, että vierailette EXPON nettisivuilla, siellä on paljon tietoa, ja sivut ovat myös englanniksi: http://www.expo2016antalya.org.tr/Anasayfa/en

Messualuetta rakennetaan parhaillaan. Myös infrastruktuuri vaatii muutoksia, jotta alueelle pääsee suuri määrä ihmisiä.  Tämä tarkoittaa tietöitä alueella, tällä hetkellä päätietä levennetään ja samalla rakennetaan uutta ylikulkusiltaa. Liikenne on sumppuista ja hidasta tietöiden kohdalla.

Huomioi tämä, kun varaat lentokenttäkuljetusta, lennolta myöhästyminen ei ole mukava asia. Lähdön aikaistaminen 15 minuutilla auttaa jo kummasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti