torstai 27. elokuuta 2015

Klik Klik...


Syitä voi olla monia, kun päädytään loma-asunnon myymiseen. Yksi asia kuitenkin yhdistää kaikkia myyjiä, tyytyväisyyden tunne, kun tavoite saavutetaan, sopimus allekirjoitetaan ja avaimet  luovutetaan uudelle omistajalle. 

Ennenkuin asunto voidaan myydä, tulee sitä markkinoida ja esitellä mahdollisille ostaja ehdokkaille. Tähän ehdottomasti paras ja toimivin keino on nettisivumme. 


Voimme väittää, että kenenkään toisen välittäjän nettisivut Alanyassa, eivät vedä vertoja meidän sivuillemme www.2base.com. Asunnot on esitelty selkeästi ja kaikki tarvittava tieto on saatavilla. 

Internetissä 2Base kiinteistönvälitys on aina ollut kaksi askelta edellä kilpailijoita ja pyrimme pitämään asemamme myös tulevaisuudessa. 

Jotta asunnot saadaan nettisivuillemme, on ne käytävä kuvaamassa. Kuvien laatu ja kuvakulmat ovat erittäin tärkeitä tekijöitä. Olemmekin onnekkaita sen suhteen, sillä toimistollamme työskentelee ammattitaitoinen valokuuvaaja. 

Hänen nimensä on Laura. Valokuvauksen lisäksi hän huolehtii myös kuukausi tarkistuksista, huolintasopimuksista, siivousten organisoinnista ja samalla myös Liettualaisista ja Venäläisistä asiakkaistamme.  

Kysyimme häneltä muutaman kysymyksen liittyen valokuvaukseen.

- Mikä on avain onnistuneisiin kuviin?
Tärkein on tietenkin se, että asunto on siisti. Myös pieni stailaus auttaa aina, esim muutama värikäs tyyny  sohvalla tai kauniit taulut seinällä. 


- Mikä on vaikein osa työtäsi?
Joskus asunto ei ole siistitty, jolloin joudun itse järjestämään paikat, tämä ei ole kovin mukavaa, myös asuntojen lämpötila on kesäaikaan helposti 50 astetta, se tuo omat haasteet kuvaamiseen.  

- Ovatko kuvat sivuilla todellisia vai onko niitä photosopattu? 
Emme photosoppaa kuvia, vaan ne ovat todellisia. Lisäämme uusia kohteita lähes päivittäin, joten aikakaan ei riitä "muovaamaan" jokaista kuvaa. Omassa työssäni on siis tärkeää saada valo ja kuvauskulma oikeaksi. 

- Kuinka kauan aikaa yhden kohteen kuvaaminen vie?
Riippuu asunnosta. Aikaa pitää laskea myös siihen, että pienennän kuvat, lataan ne koneelle ja nettiin ja lisään kohteen tiedot ym. Onneksi järjestelmämme on toimiva. Yhden kohteen kuvaaminen ja nettiin laataminen vie noin kaksi tuntia. 

Kiitämme Lauraa, että hän jakoi työnkuvaansa meille.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti