tiistai 21. lokakuuta 2014

Vanha tuttu on palannut


Kuten jotkut teistä saattavat tietääkin, yksi ensimmäisistä yrityksemme projekteista oli luoda Sunsearch - Alanya -nettisivut.

Vuonna 2003 ne olivat ensimmäisiä sivustoja, jotka tarjosivat ulkomaalaisille verkossa tietoa Alanyasta. Sivustoa ylläpidettiin kahdeksalla kielellä ja tarjolla oli sekä yritysten tietoja että Alanyaan ja Turkkiin liittyviä artikkeleita.

Paljon on tapahtunut sitten vuoden 2003 ja viime aikoina Sunsearch on elänyt hiljaiseloa valtavan www:n laitamilla ilman, että siihen on juurikaan panostettu.


Nyt arvelimme, että olisi aika kaivaa vanha kunnon peli naftaliinista ja nykäistä se taas vauhtiin. Ja sen teimme.

Olemme nyt iloisia ja ylpeitä voidessamme esitellä uuden Sunsearchin. Päivitetty ulkoasu, uusia artikkeleita runsaalla kuvituksella sekä valmiina käyttöön - ei vain tietokoneella vaan myös tabletilla ja älypuhelimilla.

Mutta mikä tärkeintä: Täysin uusi konsepti, joka mahdollistaa sen, että yritykset voivat mainostaa veloituksetta. Sillä ei ole väliä, onko yrityksesi kampaamo, ravintola, kenkäkauppa, disko, kultakauppa tai jotain aivan muuta; nyt voit ilmoittaa ilmaiseksi Sunsearch -sivuilla.

Ilmoittaminen on myös hyvin yksinkertaista.  Siirry osoitteeseen sunsearch.info -> rekisteröi profiili. Saat vahvistuksen ja sitten voitkin jo luoda yrityksellesi profiilin, ladata kuvia ja kirjoittaa profiilisi tekstit.

Kaikille muille toivotamme mukavia hetkiä: katsellen uusia kuvia, lueskellen uusia ja vanhoja artikkeleita ja ehkäpä osallistuen forumimme keskusteluihin.

Toivotamme mukavia nojatuolimatkoja osoitteessa  Sunsearch - tietoa lomakohteestasi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti