lauantai 25. tammikuuta 2014

Me kaikki olemme voittajia

Me 2Basella voimme iloksemme varsin  säännöllisesti toivottaa asiakkaat tervetulleeksi uuteen kotiinsa :-)


Jotkut kaupat ovat helppoja, toisissa tarvitaan hieman enemmän työtä . Joskus löydämme helposti kodin asiakkaalle , toisinaan vaaditaan monta yritystä .

Ja sitten on tilanteita, joissa onnistumme solmimaan langanpäät yhteen . Nämä ovat niitä kauppoja, joista olemme eniten tyytyväisiä. Ei, koska ne ovat helppoja kauppoja, vaan koska ne ovat kauppoja, joiden aikaansaaminen vaatii osaavan henkilökunnan , kokemuksen ja oikean ajoituksen yhdistämistä.

Hyvä esimerkki ovat uudet asiakkaamme Mountain Residencessä Alanyassa . Heillä oli jo monta vuotta ollut koti Alanyassa , mutta naapuritontin uudisrakentamisen myötä he menettivät mahdollisuuden näköalaan. He eivät halunneet joutua kahden asunnon loukkuun eivätkä maksaa suurta välirahaa.


Mountain Residencestä onnistuimme löytämään kodin, joka ei vain vastannut heidän toiveitaan näköalasta vaan antoi myös tilaisuuden hyvään kauppaan. Ei ole helppoa löytää myyjää, joka ei ole kiinnostunut vain käteiskaupasta, vaan ottaa myös vaihtokaupan mahdollisuutena. Erinomainen verkostomme ja asuntovalikoimamme antaa tilaisuuden tähänkin.


Kun Mountain Residencen asunto miellytti asiakkaista, yksityiskohdista sovittiin ja ostosopimus allekirjoitettiin . Tämän jälkeen järjestimme asiakkaiden henkilökohtaisten tavaroiden siirron vanhasta asunnosta uuteen.Lopuksi saatoimme sanoa: Tervetuloa Mountain Residenceen ja tervetuloa 2Baselle . Toivomme saavamme palvella sinua ja asuntoasi tulevina vuosina ...


Ja mikä parasta : Uudet asiakkaat ohjasi puheillemme  toinen asiakas, jolle olimme myös onnistuneet järjestämään hyvän vaihtokaupan. Tällainen tekee meistä todella onnellisia ja ylpeitä ...


Jos itse olet kiinnostunut vaihtamaan vanhan asuntosi uuteen, lue lisää tästä mahdollisuudesta täällä ...Viestin kirjoitti 2Base Kiinteistövälitys & My2Base Holiday Homes

Käy nettisivuillamme:
Myytävät loma-asunnot: www.2base.com
Vuokraus & Palvelut: www.my2base.com
Verkkokauppa: www.my2baseshop.com
Miten voimme auttaa sinua?
Yhtenä kokeneimmista Turkin asuntoihin keskittyvistä kiinteistövälityksistä voimme tarjota sinulle laajan valikoiman hyviä asuntoja ja parhaita palveluja.
- Paras ja suurin valikoima asuntoja sekä yksityisiltä myyjiltä että rakentajilta
- Rehellistä ja luotettavaa tietoa
- Parasta palvelua kuten vuokraus, isännöinti, huolto ja verkkokauppa


Facebook Liity seuraamaan meitä – se voi olla hauskempaa kuin luuletkaan.Tilaa uutiskirjeemme Liity postituslistallemme ja saat uutisia ja tietoja. Uutiskirje lähetetään n. kerran kuussa. Kaikki olellinen tieto yhdessä paikassa! Uutiskirje on todella suosittu kaikkien Turkin asunnoista kiinnostuneiden piirissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti