perjantai 8. marraskuuta 2013

Uusia kohteitamme

Viime aikoina joitakin hyvin kiinnostavia ja hintansa arvoisia kohteita on lisätty listoillemme . Nämä kohteet tarjoavat mahdollisuuksia sekä ostajille, jotka etsivät pienempiä ja edullisempia asuntoja että niille, jotka haluavat suurempia ja ylellisempiä loma-asuntoja.

Suositussa Elite 4:ssä on muutamakin asunto myytävänä . Elite 4 sijaitsee loistavalla paikalla Cikcillin sydämessä ,hiljaisella ja rauhallisella aluella . Käytännöllisesti katsottuna kaikki tarvittavat palvelut ovat kävelyetäisyydellä.

Jos haluat asunnon hieman etäämmältä keskustasta, mutta kuitenkin lähellä yhtä parhaimmista rannoista, voimme suositella Kamma Penthouse'a Avsallarissa . Tämä huoneisto sijaitsee reippaan tunnin ajomatkan päässä lentokentältä ja myös lähellä Belekin golfkenttää. Tilavasta asunnosta on upeat näköalat .
Allasaluetta ympäröi pieni puutarha , mikä tekee paikasta erittäin viihtyisän ja mukavan .

Flower Garden II:sta olemme saaneet listalle ylellisen kattohuoneiston . Oikeastaan sitä ei voi sanoin kuvailla, vaan se on nähtävä . Hyvä alku voisi olla katsoa kuvia nettisivuillamme ....

Elite Country Clubista olemme löytäneet yhden suosikeistamme . Yksinkertaisesti siksi, että tämä on yksi mukavimmista asunnoista, joita olemme nähneet pitkään aikaan . Asunto on viihtyisä , siinä on suuri parveke ja sisustus on moderni. Kaikki tarvitsemasi palvelut ja parhaat rannat ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Jos olet liikkeellä pienemmällä budjetilla, tule katsomaan Sultan III . Useinkaan 2 makuuhuonetta , suuri parveke , upeat maisemat ja poreallas, sauna ja kuntosali eivät ole tavoitettavissa pikkurahalla... Sultan III on .
Taloyhtiö sijaitsee noin 1500 metrin päässä merestä , mutta jos se ei ole ongelma niin saat kaiken muun halvemmalla kuin osasit uneksia ....

Tämän kierroksen päätämme kohteisiin aivan Alanyan keskustassa .
Jos tarvitset paljon tilaa, tutustu tähän kattohuoneistoon lähellä markkina-aluetta juuri kaupungin keskustan pohjoispuolella .
Jos taas kaksi makuuhuonetta riittää, niin ehdotamme tätä asuntoa vain 5 min . kävelymatkan päässä Atatürkin patsaalta ja pääkadulta .

Muista, että voit seurata kaikkia uutisia Turkista nettisivuillamme ...

Toivotamme kaikille mukavia hetkiä asunnonetsinnän parissa ....
Viestin kirjoitti 2Base Kiinteistövälitys & My2Base Holiday Homes
Käy nettisivuillamme:
Myytävät loma-asunnot: www.2base.com
Vuokraus & Palvelut: www.my2base.com
Verkkokauppa: www.my2baseshop.com
Miten voimme auttaa sinua?
Yhtenä kokeneimmista Turkin asuntoihin keskittyvistä kiinteistövälityksistä voimme tarjota sinulle laajan valikoiman hyviä asuntoja ja parhaita palveluja.
- Paras ja suurin valikoima asuntoja sekä yksityisiltä myyjiltä että rakentajilta
- Rehellistä ja luotettavaa tietoa
- Parasta palvelua kuten vuokraus, isännöinti, huolto ja verkkokauppa


Facebook Liity seuraamaan meitä – se voi olla hauskempaa kuin luuletkaan.Tilaa uutiskirjeemme Liity postituslistallemme ja saat uutisia ja tietoja. Uutiskirje lähetetään n. kerran kuussa. Kaikki olellinen tieto yhdessä paikassa! Uutiskirje on todella suosittu kaikkien Turkin asunnoista kiinnostuneiden piirissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti