lauantai 24. marraskuuta 2012

Viime aikoina SAS-aiheiset uutiset eivät ole olleet kovinkaan myönteisiä.

Nyt kuitenkin kuulimme positiivisen uutisen. SAS nimittäin julkisti lukuisia uusia reittikohteita, ja näiden joukossa ovat sekä Antalya että  (tähän kuuluisi rumpujen pärinää ...........): Gazipasa / Alanya.

- Meidän 6 uutta reittikohdettamme ovat lomakohteita Etelä-Euroopassa. Tiedämme, että meidän kanta-asiakkaamme, jotka matkustavat paljon, arvostavat matkaa SAS:lla myös kesälomalla. He arvostavat täsmällisyyttä ja tarjoamme monia aikaa säästäviä ratkaisuja, kertoo markkinointipäällikkö Robin Kristensen, SAS/ Tanska, lisäten, että liput tulevat myyntiin maanantaina, 26 marraskuussa.


Suomesta SAS ei avaa vielä suoraa reittiä Gazipasaan. Oslon ja Tukholman kautta lennot ovat jo mahdollisia, joten olemme varmasti askeleen lähempänä suoria lentoja myös suomalaisille.


Lisätietoja: http://www.flysas.com/fi/fi/Kohteet/
Viestin kirjoitti 2Base Kiinteistövälitys & My2Base Holiday Homes
Käy nettisivuillamme:
Myytävät loma-asunnot: www.2base.com
Vuokraus & Palvelut: www.my2base.com
Verkkokauppa: www.my2baseshop.com
Miten voimme auttaa sinua?
Yhtenä kokeneimmista Turkin asuntoihin keskittyvistä kiinteistövälityksistä voimme tarjota sinulle laajan valikoiman hyviä asuntoja ja parhaita palveluja.
- Paras ja suurin valikoima asuntoja sekä yksityisiltä myyjiltä että rakentajilta
- Rehellistä ja luotettavaa tietoa
- Parasta palvelua kuten vuokraus, isännöinti, huolto ja verkkokauppa


Facebook Liity seuraamaan meitä – se voi olla hauskempaa kuin luuletkaan.Tilaa uutiskirjeemme Liity postituslistallemme ja saat uutisia ja tietoja. Uutiskirje lähetetään n. kerran kuussa. Kaikki olellinen tieto yhdessä paikassa! Uutiskirje on todella suosittu kaikkien Turkin asunnoista kiinnostuneiden piirissä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti