perjantai 28. tammikuuta 2022

Vuoden 2022 terveiset

 


Uusi vuosi on lähtenyt hyvin käyntiin ja aika lentää kuin itsestään.


Ja vuosi on alkanut yhtä kiireisesti kuin se päättyikin.


Ne erehtyivät, jotka luulivat, että joulun ja uudenvuoden tienoilla olisi rauhallista aikaa syödä keksejä, rentoutua ja löysätä kravaattia..


Joten kyllä, me erehdyimme...


Ajattelimme, että joulukuu olisi täydellinen kuukausi tehdä toimistomme pienempi remontti. Kuten mainittiin, se ei osoittautunut oikeaksi, ja se, mitä piti olla 10 päivää kotona työskentelyä toimiston ollessa kiinni, osoittautui kahdeksi viikoksi asiakkaiden kanssa rakennustöiden sotkussa.


Lopulta kaikki sujui hienosti ja asiakkaat, yhteistyökumppanimme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme ymmärsivät tilanteen.

Erityisesti suuri "kiitos" kuuluu jälkimmäisille, jotka tekevät aina parhaansa ja ratkaisevat kohtaamansa  ongelmat.


Syy, miksi aloitimme remontin toimistossamme, on työtila. Laajennamme tiimiämme ja se vaatii tilaa lisätyöpisteille.


Joten seuraavan kerran kun kuljet ohi kupin kahvia varten, näet todennäköisesti uusia kasvoja. Ja kaikki vanhat ovat tietysti edelleen täällä.


Kahvi on myös sama, joten kaikki on enemmän ja vähemmän kuin aina.


Tänään sataa kissoja ja koiria ja "aurinkoinen Alanya" ei ole saatavilla. Mutta sade voi myös olla mukavaa, eikä se ole koskaan vahingoittanut ketään.


Odotamme todella innolla näkevämme teidät kaikki jossain vaiheessa tänä vuonna. Monet teistä eivät ole käyneet Alanyassa moneen vuoteen ja toivomme, että 2022 tarjoaa sinulle mahdollisuuden vierailla, nauttia loma-asunnostasi, nauttia Alanyasta ja käydä toimistollamme tervehtimässä.


Matkustaminen nykyään, herättää usein paljon kysymyksiä. Olemme tavoitettavissa monilla tavoilla ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.


Lopuksi haluan käyttää tilaisuutta hyväkseni kiittääkseni 2Basen kollegoiden tiimiä.


Notaarin, pankkien, kiinteistötoimiston, veroviraston ja muiden virastojen kanssa ei ole helppoa työskennellä ja tehdä yhteistyötä.


Ja sama koskee joskus asiakkaitamme.


Joten suuri kiitos kuuluu kollegoilleni, ja heidän kykynsä käsitellä tätä ja heidän tapansa olla rakentavia ja etsiä aina ratkaisuja on aivan mahtavaa.


Sen myötä - kiitos kun luit.


Bo Thygesen
2BaseEi kommentteja:

Lähetä kommentti