tiistai 24. marraskuuta 2020

Puutarha huoneistot ovat hyvin suosittuja nykyisin!


Olemme tehneet sivustollemme pienen mutta kätevän muutoksen.  

Nyt voit nähdä myös huoneistot eriteltynä, joissa on puutarha-aluetta. 


Tälläinen huoneisto voi olla pohjakerroksen huoneisto tai sitten duplex-huoneisto, jonka alakerroksesta on pääsy puutarhaan. 

 

Kerrataanpa millaiselle asujalle tälläinen huoneisto on ihanteellinen. Minkälaiset ovat siis edut puutarha huoneistosta. 


-Lapsiperheet-

Puutarha antaa lapsille kivasti tilaa leikkiä ja liikkua kun vanhemmat ovat kätevästi lähellä ja voivat seurailla touhuja. 


 

-Lemmikkien omistajat-

Kun asustelet puutarha-huoneistossa, on lemmikin omistajalla kätevästi mahdollisuus päästää lemmikki omaan pihaan viettämään aikaa. 


 

-Grillaajat-

Ai miten onkaan ihana viettää grillijuhlia puutarhasssa eikä parvekkeella. Ja kun kulkeminen keittiöön ja vessaan on helppoa sekä sinulle että vieraillesi, maistuu kotitekoiset burgerit ja pihvit vieläkin paremmalle. -Viherpeukalot-

Jotkut meistä rakastavat kukkia ja nurmea enemmän kuin muut. Ja onhan se jotain jos on oma sitruuna tai appelsiinipuu. Jos olet viherpeukalo, tälläinen asunto on sinulle suorastaan " must".


 

-Heille, jotka eivät halua elää korkealla-

Kaikkien unelma ei ole kiivetä Eiffel-torniin ja hypätä sieltä laskuvarjolla ( kyllä äiti, puhun juurikin sinusta).Eräät vain haluavat pysyä jalat maassa, siksi puutarha-huoneisto on heille kätevä.On pari huomioitavaa asiaa kun katsot huoneistoja joista on pääsy puutarhaan. 


Ensimmäiseksi, huomaa, että tämän blogi koskee vain huoneistoja joista on pääsy puutarhaan, ei huviloita. 


Toiseksi, puuutarha-alue joka on asunnon edessä voi myös kuulua yhteiseen alueeseen, eikä sitä voida ottaa näin olleen yksityiseen käyttöön. 

Silloin tätä aluetta ei näy myöskään Tapussa. 


Mutta tosiasissa tuskimpa kukaan muu tulee asuntosi puutarhaan, joten se tuntuu kyllä ihan omalta kuitenkin. 


Puutarha-huoneistot tulevat kokoajan suosituimmiksi, joten vieraile katsomassa mitä meillä on tarjolla. Klikkaa tätä linkkiä Ei kommentteja:

Lähetä kommentti