maanantai 30. maaliskuuta 2020

Tarvitsetko apua? Autamme mielellämme ..Paljon onnellisia eurooppalaisia omistaa asunnon täällä Turkissa.
Ja toki asunnon omistaminen tuo tullessaan paljon velvollisuuksia ja tehtäviäkin.  

Nämä tehtävät voivat olla esim. laskujen maksua, pieniä korjaustoimenpiteitä, asunnon tarkastuksia sopivin väliajoin muutamia mainitakseni. 

Monet ovat tehneet huolinta-sopimuksen oman välittäjänsä kanssa tai isännöitsijän kanssa, joten heidän ei tarvitse huolehtia ja arvokas loma-aika jää kokonaan lomailuun. 

Toki toiset nauttivat siitä, että käyvät itse maksamassa kiinteistöveronsa, uusivat itse silikonit ikkunoiden ja parvekkeen ovien ympärille sekä tilaavat uuden kotivakuutuksen. 

Tämä viimeinen ryhmä on se joka voi nyt olla hiukan pulassa, koska kukaan ei tiedä milloin Turkkiin taas pääsee matkustamaan. 


Joten me täällä 2Base kiinteistövälityksessä haluaisimme auttaa niin paljon kuin mahdollista. 

Viestimme on hyvin yksinkertainen: Jos siis olet jumissa Turkin ulkopuolella ja sinua hermostuttaa milloin pääset matkalle Turkkiin, niin olemme täällä valmiina vastaamaan viestiisi. 

Neuvomme sinua parhaan kykymme mukaan ja tietenkään tästä ei tule sinulle kuluja. 

Olemme paikan päällä täällä Alanyassa ja niin kauan kuin voimme ja olosuhteet sallivat, me autamme missä sitten apua tarvitsetkin. 

Muistathan että tässä tilanteessa on parempi pyytää apua kahdesti kuin olla pyytämättä lainkaan. 

Jos sinulla siis on kysymyksiä tai huolia, lähetä meille sähköpostia tai chat-viesti tai ota yhteyttä sosiaalisessa mediassa. 

Ole hyvä ja jaa tätä tietoa muillekin, ehkä jollekin on tästä hyötyä. 

Ei ole kenenkään etu, että loma-asunnon omistajat törmäävät lisäongelmiin. Ongelmiahan meillä on jo ihan riittävästi jokaisella. 

Tällaisena aikana meidän on kaikkien autettava toisiamme niin paljon kun pystymme. 

Ystävällisin terveisin,
2Base kiinteistövälitys

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti