keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Tammikuun 2018 lehtemme on valmis!Ihanat asiakkaamme, 
Tervetuloa lukemaan toista online-lehteämme.

Olemme kiitollisia ensimmäisen lehtemme saamasta palautteesta, ja toivomme, että tämä toinen olisi teille yhtä mieleinen:).

Olemme jälleen kasanneet yhteen parhaat tarinamme ja tietomme niin blogeista kuin sosiaalisesta mediasta ja liittäneet siihen mukaan tietoja upeista asunnoistamme ja  mukaana on myös tietoja teille, jotka kaipaatte ajankohtaista infoa Turkin asunto- markkinoista :).

Olemme lisäksi liittänneet uuden osion " 2Basen suosittelemaa"


Tänne olemme liittäneet listan paikoista joissa mielestämme kannattaa 
vierailla.
Emme ole lisäksi katsoneet, onko paikka iso vai pieni, tunnettu vai tuntematn, halpa vai kallis, turkkilainen vai kansainvälinen, tai onko onko se mukana turisti-oppaissa.

Ainoa kriteeri on ollut, että ainakin 1 henkilökunnastamme on käynyt itse toteamassa, että paikka on vierailun arvoinen.


Toivomme, että saat tästä listasta inspiraation mennä ja kokeilla näitä uusia paikkoja, joissa et ehkä ole vielä käynyt kun olet ollut Alanyassa. 

Ja jos mielestäsi listasta puuttuu joku paikka , joka sinne ehdottomasti kuuluisi, ole ystävällinen ja infoa meitä siitä,menemme käymään. 

Vaikka kuinka katsoisimme kristallipallosta, niin emme tiedä mitä uusi vuosi tuo tullessaan....

Mutta mitä tiedämme; 2 Base viettää tänä vuonna 15. toimintavuottaan kiinteistövälityksenä Alanyassa. 


Meillä on aina kahvi ja tee kuumana , eli jos liikut täällä päin, poikkea tupaan juttelemaan. 

Ennen kuin sukellat lukekemaan lehteä, tahdomme toivottaa sinulle hyvää uutta vuotta ja toivottavasti nähdään pian täällä Alanyassa. 

Ihanaa vuotta kaikkien meidän puolesta.

klikkaa tästä ja lue lehtemme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti