keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Kesäinen tervehdys Alanyasta!

Olemme ehtineet jo heinäkuulle kuluvaa vuotta! Alanyassa on kesä kuumimmillaan, mittarin lukemat pysyvät yli +30 asteessa ja ilmastointi laitteet ovat kovilla. 

Viimeisestä blogista on jo vierähtänyt hyvän aikaa ja paljon on mielenkiintoisia asioita tapahtunut. Olemme 2Base:ssa koonneet teillä kuulumiset tärkeimmistä uutisista.


Kaikkien yllätykseksi, paikallinen jalkapallojoukkue Alanyaspor suoriutui play-off finaaliin, vastassa oli Adanaspor. Intensiivisen ja kovan matsin jälkeen Alanyaspor taisteli tiensä superliigaan, parhaaseen turkkilaiseen jalkapalloliigaan. 
Adanasporin pelaajilla oli vaikeuksia koko pelin ajan ja lopulta rangaistuspotku päätti pelin ja Alanyaspor selviytyi voittajana!  Joten ensi vuonna, Turkin kuuluisat joukkueet; Besiktas, Galatararay ja Fenerbahce saavat vastaansa Alanyasporin joukkueen. Sitä jännitetään jo ihan erilailla!


Viime kuukausi oli muslimien pyhäkuukausi Ramadan, jolloin muslimit eivät syö, eivätkä juo auringonnoususta auringonlaskuun

 Kuukauden paasto päättyi "Eid Al-fitr", eli turkkilaisittain sokerijuhlaan. Tänä vuonna lomapäiviä kertyi peräti yhdeksän, viikonloput mukaan lukien. Tämä antoi paikallisille hyvän mahdollisuuden lähteä lomailemaan. Turkkilaisethan lomailevat pääosin oman maan rajojen sisäpuolella. Alanyassa tämä huomattiin, viikon ajan oli suhteellisen täyttä paikallisten lomailijoiden ansiosta.

Alanya eli hetken aikaa kaaoksessa, niin liikenteen, rantojen, kuin yöelämänkin saralla. Alanyalaiset huokaisivat helpotuksesta, kun loma päättyi ja elämä palautui normaaliksi. Vaikka turismiin on totuttu, saavat turkkilaiset viikossa aikaan sellaisen sekasotkun, johon ulkomaalaisilla lomailijoilla menee koko sesonki. 

Kun elohopea pysyy hellelukemissa ja kaupunki on täynnä lomailijoita, monet suuntaavat kuuluisalle Kleopatran rannalle. Vaihtoehtojakin kuitenkin on ja tässä muutamia kokeilemisen arvoisia rantoja.
Rantalomailun ystäville olemme koonneet pienen listan: 3 rantaa, joilla et ole todennäköisesti käynyt
Käykää tutustumassa, pidätte varmasti.

Muutama kuukausi sitten annoin ystävälleni tehtäväksi tutkia nettisivumme ja antaa kommentit. Palautetta tulikin: informaatiota on paljon, mutta se ei jää mieleen, sen sijaan myytävät kohteet ovat se tärkein osa ja esillepanossa on korjattavaa.


Ystävämme, joka palautteen antoi, konsultoi ammatikseen ja on koulutettu tarttumaan pieniinkin yksityiskohtiin. Tämä sai meidät miettimään, koska hän oli oikeassa. Olimme pitkään keskittyneet enemmän ostajan oppaaseen ja tiedon jakamiseen ja itse kohteet olivat saaneet liian vähän huomiota.

Yhdessä aloitimme uudistamaan nettisivujemme avainsivuja ja suurin osa uudistuksesta on nyt tehty. 

Ensimmäinen ja tärkein työ oli ottaa uudet kuvat kaikista kohteistamme ja niitä olikin aika paljon. Muutamia on vielä jäljellä, mutta suurin osa kohteista on saatu kuvattua uudestaan. 


Olemme myös luoneet uuden kuvakirjan kohteiden kohdalle, jossa kaikki kuvat, sekä rakennuksesta, että itse huoneistosta on nähtävissä koko ruudun kuvina. Kaikki kuvat ovat laadukkaita ja saattavat avautua hitaammin, mutta antaa kiinnostuneelle ostajalle mahdollisuuden katsoa kuvia koko ruudun kokoisena. 


Kuvia pääsee katsomaan klikkaamalla linkkiä nimeltä "Gallery"  kohteen oikeassa yläkulmassa. Myös etusivumme on saanut uuden ilmeen, jossa vaihtuva valikoima parhaita kohteitamme.Joten, jos sinulla on tarjota kohdetta myytäväksi, ota meihin yhteyttä. Tarjoamme ilmaisen arvioinnin ja veloitamme myyntikomission vasta silloin, kun asunto on myyty. 

Kukaan muu välittäjä ei tarjoa niin vahvaa verkostoa, kuin 2Base, eikä varmastikaan yhtä näkyvää ja näyttävää markkinointia, kuin 2Base.


Tämä tällä erää...

... toivottavasti pidit lukemastasi, voitte aina ottaa meihin yhteyttä, kun tarvitsette apua.

Lähetä sähköpostia, soita, chättää, tai tule käymään toimistollamme, kahvipannu on kuumana, aina... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti