tiistai 14. heinäkuuta 2015

Mobiiliversio


Aikaisemmissa blogeissa olemme usein puhuneet, kuinka tärkeää on avoimuus, kun puhutaan asukasyhdistyksen toimista.

Asukasyhdistyksellä on usein merkittävä summa rahaa hallussaan. On varmasti jokaisen kiinnostuksen kohde, kuinka raha käytetään ja, että kuluista on kuitit ja liitteet saatavilla. 

On vaikea seurata asioita tuhansien kilometrien päästä. Monet kysymykset pyörivät päässä. Miten rahat käytetään, ovatko kaikki maksaneet vastikkeet jne?

Viime vuonna 2Base vei avoimuuden asteen eteenpäin. Kaikki asunnon omistajat pääsevät seuraamaan asukasyhdistyksen kirjanpitoa, kirjautumalla järjestelmään omilla tunnuksilla. Näin reaaliaikainen rahaliikenteen seuraaminen helpottui huomattavasti.

Unholaan jäi kuukausittaisten sähköpostien ja excel taulukoiden odotus.  

2Basen hallinnoimissa taloissa, jokainen asunnon omistaja voi seurata kirjanpitoa reaaliajassa, tietenkin vain seurata, ei poistaa tai lisätä mitään. Kaikki kulut ja vastikkeiden tila on näkyvissä avoimesti. 

Tämä on ollut helpotus ja mahdollisuus myös taloyhtiön hallitukselle ja puheenjohtajalle,  jotka haluavat varmistaa, että taloyhtiössä on asiat kunnossa. 


Pääsy järjestelmään säästää taloyhtiön hallitukselta myös paljon aikaa ja energiaa, kun ei tarvitse erikseen vastata asukkaille taloyhtiön tilasta ja maksuista. Jokainen löytää vastaukset itse, kirjautumalla järjestelmään ja tutkimalla maksuja, kuitteja, liitteitä ym. 

Toinen usein unohdettu tai aliarvostettu asia on mobiiliversion saatavuus. Sinun ei tarvitse edes avata tietokonettasi, jotta pääset tutkimaan kirjanpitoa. Lataat vain mobiiliversion älypuhelimeesi ja voit kirjautua sisään omalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jotka saat meiltä. 
Voiko olla helpompaa?  

Oletko jo asunnon omistaja 2Basen halinnoimassa talossa? Haluatko käyttää mobiiliversiota puhelimessasi tai tabletissasi? Laita meille viestiä, niin lähetämme teille linkin, jonka kautta voit ladata mobiiliversion.  

Asutko talossa, jossa 2Base ei hoida isännöintiä? Oletko kyllästynyt kyselemään taloyhtiön taloudesta ja odottelemaan vastauksia.
Ota yhteyttä meihin, voimme ehkä auttaa sinua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti