maanantai 25. elokuuta 2014

Päivän houkuttelevimmat tarjoukset

Alanyassa on myytävänä laaja valikoima asuntoja ja huviloita. Koska ei ole helppoa valita niistä parhaimpia, haluamme esitellä muutaman houkuttelevimman tarjouksen.

Kaksi ensimmäistä tarjoavat tilaa suuremmallekin perheelle ja ne ovat myös hyvä vaihtoehto esimerkiksi useammalle perheelle, jotka haluavat hankkia yhteisen loma-asunnon. Kolmas puolestaan on kahden makuuhuoneen asunto aivan kaupungin keskustassa.


Villa with view 1
Tämä villa on osa 2 villan kokonaisuutta, ja on nyt myytävänä yksittäisenä. Villassa on yhteensä 200 m2 kolmessa kerroksessa, useita parvekkeita ja terasseja sekä lisäksi upea allasalue ja maisemat, joista olet vain unelmoinut. Mukavuudet tyydyttävät varmasti vaativampaakin ostajaa:
- lattialämmitys ja ilmastointi kaikissa huoneissa
- skandinaavinen keittiö, jossa keittosaareke ja ylelliset kodinkoneet
- ammattilaistasoinen hälytysjärjestelmä ja videovalvonta
- ja vielä paljon muuta

House on the Castle
Kovin usein ei ole myytävänä asuntoa Kalella. Nyt on ja voit vieläpä saada koko talon pelkän kattohuoneiston hinnalla. Koko rakennuksen hinta on nyt vain 230 000 euroa.

Rakennuksessa on kaksi kattohuoneistoa ja yksi pienempi asunto; hyvä tilaisuus kolmelle perheelle hankkia lomakodit erikseen mutta kuitenkin yhdessä. Asunnot voi halutessaan yhdistää yhdeksi villaksi.

Talon ympärillä on puutarhaa, jonne on myös mahdollista rakentaa uima-allas.

Primula 
Tämä viehättävä asunto on täysin muuttovalmis. Rakennus sijaitsee aivan kaupungin keskustan tuntumassa, kävelymatkan päässä kaupoista ja ravintoloista. Omalta parvekkeelta voit ihailla joko upeita Taurus-vuorten maisemia tai paikallista päivittäistä elämää.


Lisätietoja näistä kohteista tai muista sivuiltamme löytyvistä asunnoista saat ottamalla meihin yhteyttä...Viestin kirjoitti 2Base Kiinteistövälitys & My2Base Holiday Homes
Käy nettisivuillamme:
Myytävät loma-asunnot: www.2base.com
Vuokraus & Palvelut: www.my2base.com
Verkkokauppa: www.my2baseshop.com
Miten voimme auttaa sinua?
Yhtenä kokeneimmista Turkin asuntoihin keskittyvistä kiinteistövälityksistä voimme tarjota sinulle laajan valikoiman hyviä asuntoja ja parhaita palveluja.
- Paras ja suurin valikoima asuntoja sekä yksityisiltä myyjiltä että rakentajilta
- Rehellistä ja luotettavaa tietoa
- Parasta palvelua kuten vuokraus, isännöinti, huolto ja verkkokauppa


Facebook Liity seuraamaan meitä – se voi olla hauskempaa kuin luuletkaan.Tilaa uutiskirjeemme Liity postituslistallemme ja saat uutisia ja tietoja. Uutiskirje lähetetään n. kerran kuussa. Kaikki olellinen tieto yhdessä paikassa! Uutiskirje on todella suosittu kaikkien Turkin asunnoista kiinnostuneiden piirissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti