torstai 17. huhtikuuta 2014

Tärkeitä kysymyksiä ostoaikeiden kartoittamiseksi


2Base tähtää aina asiakkaidensa tyytyväisyyteen. Tähän liittyen pyrimme löytämään asiakkaille lomakodin, joka sopii parhaiten juuri heille ja täyttää juuri heidän toiveensa. Mitkä sitten ovat ne asiat, jotka tulee ottaa huomioon etsittäessä juuri sitä omaa unelmakotia ?

Yksi tärkeimmistä asioista: kysy itseltäsi muutamia kysymyksiä. Anna myös rehelliset vastaukset itsellesi ennenkuin teet päätöksen ostaa asunnon Turkista:

Onko minulla varaa tähän? Sijoitat loma-asuntoon viimeiset rahasi tai rahat, jotka suunnittelet saavasi - huono idea ! Jos olet tekemässä kauppoja, joista olet ansaitsemassa varat asuntokauppaan - viimeistele ensin nämä kaupat ja varmista rahan saaminen. Kauppa voi peruuntua tai siirtyä ja joudut hankalaan tilanteeseen puhumattakaan siitä, että kärsit rahallisia tappiota.

Jos hankit asuntoa, johon liittyy lainaosuus, tee laskelma siitä, että lainanhoito mahtuu budjettiisi. Ota huomioon Turkista hankittavan asunnon kiinteät kulut, kuten asukasyhdistysmaksu, kiinteistöverot, vakuutukset, huolintapalvelumaksu jne.  

Asunnonostajan onneksi asuntoon liittyvät verot ja maksut ovat Turkissa alhaisia verrattuna Euroopan maihin.  

Mikä on tärkeintä minulle ja perheelleni? 

Vain sinä tiedät, mitä todella tarvitset. Asuntoesittelyissä kysy itseltäsi kysymyksiä kuten: "Mitä mieltä MINÄ olen tästä asunnosta?", "Mistä asioista tässä asunnossa MINÄ en pidä?" "Voinko kuvitella itseni asumassa tässä asunnossa?". Jos perheessä on lapsia, emme suosittele ihastumista  yhden makuuhuoneen asuntoon. Mikäli asunnon sijainti rannan läheisyydessä tuntuu tärkeältä, älä valitse asuntoa, josta on matkaa rantaan 1,5 km. 

Älä kuitenkaan unohda, että asunnon hankkimiseen liittyy myös kompromissien tekeminen. Harkitse, mitä toiveistasi voisit olla valmis tinkimään ja tutustu tarjottuihin kohteisiin avoimin mielin.

Esimerkki: Sen sijaan, että hankkisit yhden makuuhuoneen asunnon keskustasta tai aivan rannasta, voit toteuttaa unelmasi loma-asunnosta ostamalla rauhallisen asunnon hyvillä näköaloilla keskustan ulkopuolelta bussireitin varrelta kilpailukykyiseen hintaan. 

Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä

Viestin kirjoitti 2Base Kiinteistövälitys & My2Base Holiday Homes

Käy nettisivuillamme:
Myytävät loma-asunnot: www.2base.com
Vuokraus & Palvelut: www.my2base.com
Verkkokauppa: www.my2baseshop.com
Miten voimme auttaa sinua?
Yhtenä kokeneimmista Turkin asuntoihin keskittyvistä kiinteistövälityksistä voimme tarjota sinulle laajan valikoiman hyviä asuntoja ja parhaita palveluja.
- Paras ja suurin valikoima asuntoja sekä yksityisiltä myyjiltä että rakentajilta
- Rehellistä ja luotettavaa tietoa
- Parasta palvelua kuten vuokraus, isännöinti, huolto ja verkkokauppa


Facebook Liity seuraamaan meitä – se voi olla hauskempaa kuin luuletkaan.Tilaa uutiskirjeemme Liity postituslistallemme ja saat uutisia ja tietoja. Uutiskirje lähetetään n. kerran kuussa. Kaikki olellinen tieto yhdessä paikassa! Uutiskirje on todella suosittu kaikkien Turkin asunnoista kiinnostuneiden piirissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti