lauantai 12. lokakuuta 2013

Juhla- ja lomajakso Turkissa

Turkissa on jälleen käsillä lomakausi. Vaikka sillä ei varsinaisesti ole mitään tekemistä kiinteistönvälityksen kanssa, on muutamia asioita, jotka kannattaa muistaa...

Toimisto on suljettu

2Basen toimisto on suljettu koko viikon. Meidät tavoittaa puhelimitse ja sähköpostilla, mutta ethän pahastu, jos vastauksia tulee pienellä viiveellä. Toimistolta meitä et kuitenkaan tavoita.

Kaupat ja julkiset virastot

Suuri osa liikkeistä on suljettuna tiistaista eteenpäin muutaman päivän ajan. Pankit, koulut ja muut julkiset laitokset ovat suljettuina koko viikon. Kiinni ovat myös tapu-toimisto ja muut kiinteistökauppoihin tarvittavat virastot.

Tiistai on päivä, jolloin eläimiä teurastetaan. Tämä tapahtuu nimetyillä viranomaisten valvomilla paikoilla. Teurastaminen kotona, takapihalla tai kaduilla on kiellettyä.

Toivotamme kaikille "Iyi bayramlar" eli hyviä pyhiä


PS: Alla näet merkinnät 2Basen väen kalentereista kuluneella viikolla verrattuna ensi viikkoon. Toivotamme hyvää lomaa myös ahkerille kollegoillemme.
Viestin kirjoitti 2Base Kiinteistövälitys & My2Base Holiday Homes
Käy nettisivuillamme:
Myytävät loma-asunnot: www.2base.com
Vuokraus & Palvelut: www.my2base.com
Verkkokauppa: www.my2baseshop.com
Miten voimme auttaa sinua?
Yhtenä kokeneimmista Turkin asuntoihin keskittyvistä kiinteistövälityksistä voimme tarjota sinulle laajan valikoiman hyviä asuntoja ja parhaita palveluja.
- Paras ja suurin valikoima asuntoja sekä yksityisiltä myyjiltä että rakentajilta
- Rehellistä ja luotettavaa tietoa
- Parasta palvelua kuten vuokraus, isännöinti, huolto ja verkkokauppa


Facebook Liity seuraamaan meitä – se voi olla hauskempaa kuin luuletkaan.Tilaa uutiskirjeemme Liity postituslistallemme ja saat uutisia ja tietoja. Uutiskirje lähetetään n. kerran kuussa. Kaikki olellinen tieto yhdessä paikassa! Uutiskirje on todella suosittu kaikkien Turkin asunnoista kiinnostuneiden piirissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti