keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Suoria lentoja


Pitkään toivotut suorat reittilennot Helsingistä Antalyaan toteutuvat tulevalla kesäkaudella. Finnair lentää torstaisin ja sunnuntaisin 2.6.-24.10.
Lippujen hinnat ovat tällä hetkellä runsaat 300 euroa. Lentojen aikataulu on hieman ikävä: lähdöt Helsingistä klo 22.50 (perillä perjantaina/maanantaina klo 02.40)  ja Antalyasta klo 03.25 (perillä perjantaina/maanantaina klo 07.25).

SAS lentää  Tukholmasta ja Kööpenhaminasta Gazipasaan, mutta vain lyhyen kauden aivan keskikesällä.Viestin kirjoitti 2Base Kiinteistövälitys & My2Base Holiday Homes
Käy nettisivuillamme:
Myytävät loma-asunnot: www.2base.com
Vuokraus & Palvelut: www.my2base.com
Verkkokauppa: www.my2baseshop.com
Miten voimme auttaa sinua?
Yhtenä kokeneimmista Turkin asuntoihin keskittyvistä kiinteistövälityksistä voimme tarjota sinulle laajan valikoiman hyviä asuntoja ja parhaita palveluja.
- Paras ja suurin valikoima asuntoja sekä yksityisiltä myyjiltä että rakentajilta
- Rehellistä ja luotettavaa tietoa
- Parasta palvelua kuten vuokraus, isännöinti, huolto ja verkkokauppa


Facebook Liity seuraamaan meitä – se voi olla hauskempaa kuin luuletkaan.Tilaa uutiskirjeemme Liity postituslistallemme ja saat uutisia ja tietoja. Uutiskirje lähetetään n. kerran kuussa. Kaikki olellinen tieto yhdessä paikassa! Uutiskirje on todella suosittu kaikkien Turkin asunnoista kiinnostuneiden piirissä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti