tiistai 9. lokakuuta 2012

Muutamia tiedonmurusia
Oletko Turkissa lokakuun lopussa ? On hyvä muistaa, että 24.10. alkavat viralliset vapaapäivät, jotka jatkuvat aina 29. päivään saakka.
Vapaiden aikana turkkilaiset juhlivat ensin Kurban Bayramia ("uhrijuhlaa") ja lopuksi Cumhuriyet Bayramia (Tasavallan päivää).
Kaikki viralliset toimistot, pankit, viranomaiset ja niin edelleen ovat suljettuina.

Meidänkin - 2Base & My2Base - toimistomme on suljettu tänä aikana, mutta tapaamisia voidaan sopia ja meidät tavoittaa puhelimitse / sähköpostitse.


Ja sitten jotain aivan muuta..
Maksu maanomistusoikeuksien myöntämisestä on juuri noussut 3,3:sta neljään prosenttiin rekisteröidyn arvosta (omistuskirjaan merkistystä arvosta). Siis melko pieni hinnannousu.

Asialla ei ole merkitystä, jos olet jo saanut omistuskirjasi;  vaikutus ulottuu kaikkiin, joille ei ole vielä myönnetty Tapua.


Viestin kirjoitti 2Base Kiinteistövälitys & My2Base Holiday Homes
Käy nettisivuillamme:
Myytävät loma-asunnot: www.2base.com
Vuokraus & Palvelut: www.my2base.com
Verkkokauppa: www.my2baseshop.com
Miten voimme auttaa sinua?
Yhtenä kokeneimmista Turkin asuntoihin keskittyvistä kiinteistövälityksistä voimme tarjota sinulle laajan valikoiman hyviä asuntoja ja parhaita palveluja.
- Paras ja suurin valikoima asuntoja sekä yksityisiltä myyjiltä että rakentajilta
- Rehellistä ja luotettavaa tietoa
- Parasta palvelua kuten vuokraus, isännöinti, huolto ja verkkokauppa


Facebook Liity seuraamaan meitä – se voi olla hauskempaa kuin luuletkaan.Tilaa uutiskirjeemme Liity postituslistallemme ja saat uutisia ja tietoja. Uutiskirje lähetetään n. kerran kuussa. Kaikki olellinen tieto yhdessä paikassa! Uutiskirje on todella suosittu kaikkien Turkin asunnoista kiinnostuneiden piirissä.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti