keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Terveiset Matkamessuilta

Matkamessut 2013 on jälleen pidetty. Kävijöitä oli tänä vuonna yli 76 000. Messut olivat minulle ensimmäiset näytteilleasettajan ominaisuudessa. Avaamista edeltävänä päivänä järjestelimme osaston kuntoon. Messuhallia katsellessa hiukan epäilytti, josko kaikki on valmista avajaispäivän aamuna mutta tottakai se onnistui.

Messupäivinä osastolla vieraili paljon tuttuja asiakkaitamme. Paikalla oli myös asiakkaita, joiden kanssa emme vielä olleet silmätyksin tavanneetkaan; tosi mukavia yllätyksiä, kun sähköpostista tai puhelimesta tutut nimet saivat kasvot. Paljon kävi asunnoista kiinnostuneita uusiakin ihmisiä, jotka halusivat tietää lisää joko asunnon ostamisesta tai vuokraamisesta. Muutamat myös kyselivät yleistietoa Turkissa ja erityisesti Alanyassa asumisesta. Lieneekö johtunut osastomme sijainnista käytävien kulmassa, mutta useasti saimme neuvoa messuvieraita, jotka etsivät jotakin tiettyä osastoa. Onneksi meillä oli messualueen kartta, josta sitten yhdessä yritimme löytää oikean osoitteen !

Kaiken kaikkiaan tapahtuma oli oikein mielenkiintoinen ja haluamme kiittää kaikkia messuvieraita. Toivottavasti tapaamme jälleen tulevilla messuilla !

Viestin kirjoitti 2Base Kiinteistövälitys & My2Base Holiday Homes
Käy nettisivuillamme:
Myytävät loma-asunnot: www.2base.com
Vuokraus & Palvelut: www.my2base.com
Verkkokauppa: www.my2baseshop.com
Miten voimme auttaa sinua?
Yhtenä kokeneimmista Turkin asuntoihin keskittyvistä kiinteistövälityksistä voimme tarjota sinulle laajan valikoiman hyviä asuntoja ja parhaita palveluja.
- Paras ja suurin valikoima asuntoja sekä yksityisiltä myyjiltä että rakentajilta
- Rehellistä ja luotettavaa tietoa
- Parasta palvelua kuten vuokraus, isännöinti, huolto ja verkkokauppa


Facebook Liity seuraamaan meitä – se voi olla hauskempaa kuin luuletkaan.Tilaa uutiskirjeemme Liity postituslistallemme ja saat uutisia ja tietoja. Uutiskirje lähetetään n. kerran kuussa. Kaikki olellinen tieto yhdessä paikassa! Uutiskirje on todella suosittu kaikkien Turkin asunnoista kiinnostuneiden piirissä.

 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti