tiistai 22. tammikuuta 2013

Lisää paikallisväriä toimistollemme


Kymmenisen vuotta sitten kun ulkomaalaiset alkoivat ostaa asuntoja Turkista, myynnissä oli vain rakenteilla olevia kohteita paikallisilta rakennuttajilta.

Nykyään myydään edelleen paljon off plan -kohteita rakennusyhtiöiltä, mutta samaan aikaan jälleenmyyntikohteiden määrä on lisääntynyt merkittävästi. Jälleenmyyntikohteella tarkoitamme tässä asuntoa, jonka yksityishenkilö myy toiselle yksityishenkilölle ja usein ulkomaalainen toiselle ulkomaalaiselle.

Yhtenä harvoista välittäjistä 2Base on huomannut trendin ja kehittänyt järjestelmän, jolla 1) lisätään jälleenmyyntikohteet tarjontaan ja 2) saadaan kohteet myytyä.
Kohteet myydään osittain omille asiakkaillemme, osittain paikallisten yhteistyökumppaneidemme verkoston kautta.

Voimme todeta, että olemme onnistuneet ja Alanyan paikalliset välittäjät ovat huomanneet, että 2Base tarjoaa hyviä kohteita. Kun heillä on ostaja mutta ei sopivaa asuntoa, he osaavat jo kääntyä meidän puoleemme.

Järjestelmämme ja tarjontamme rakentuu tälle skenaariolle ja kun asunto lisätään meidän kohteisiimme, sitä markkinoidaan automaattisesti myös paikalliselle verkostollemme.
Samaan aikaan sinä asiakkaana tiedät, että joudut tekemisiin vain meidän kanssamme. Voit myös olla varma siitä, että kauppa ja sen ehdot hoidetaan oikein ja ammattimaisesti, vaikka myyvä välittäjä onkin "kulman kundeja".

Haluamme jatkossa onnistua vieläkin paremmin ja olemme juuri lisänneet henkilökuntaamme paikallisen vahvistuksen. Hänen vastuullaan ovat paikalliset markkinat ja yhteistyökumppanimme. Uusi työtoverimme on nimeltään Vedat ja hänellä on useiden vuosien kokemus kiinteistömarkkinoilta. Aiemmin Vedat on toiminut kanssamme freelance -pohjalta, mutta on nyt tiimimme kokoaikainen jäsen. Kokoaikaista myyntihenkilökuntaa on nyt neljä henkilöä.

Vuoden 2013 ensimmäiset myyntisopimuksetkin on jo allekirjoitettu ja odotamme lisäävämme määrää....


Viestin kirjoitti 2Base Kiinteistövälitys & My2Base Holiday Homes
Käy nettisivuillamme:
Myytävät loma-asunnot: www.2base.com
Vuokraus & Palvelut: www.my2base.com
Verkkokauppa: www.my2baseshop.comMiten voimme auttaa sinua?
Yhtenä kokeneimmista Turkin asuntoihin keskittyvistä kiinteistövälityksistä voimme tarjota sinulle laajan valikoiman hyviä asuntoja ja parhaita palveluja.
- Paras ja suurin valikoima asuntoja sekä yksityisiltä myyjiltä että rakentajilta
- Rehellistä ja luotettavaa tietoa
- Parasta palvelua kuten vuokraus, isännöinti, huolto ja verkkokauppa

Facebook Liity seuraamaan meitä – se voi olla hauskempaa kuin luuletkaan.


Tilaa uutiskirjeemme Liity postituslistallemme ja saat uutisia ja tietoja. Uutiskirje lähetetään n. kerran kuussa. Kaikki olellinen tieto yhdessä paikassa! Uutiskirje on todella suosittu kaikkien Turkin asunnoista kiinnostuneiden piirissä.

 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti