keskiviikko 23. elokuuta 2023

Uusimmat tiedot kiinteistöjen ostajille Alanyasta
Alanyassa on tapahtunut paljon viimeisen parin vuoden aikana, ja pitkään myyjä oli kuningas ja markkinat kuuluivat täysin myyjille.
 
Ne ajat ovat ohi ja ostajat ovat jälleen saavuttaneet hyvän aseman markkinoilla, jolloin meille on jäänyt markkinat, joita hallitsevat tasapuolisesti myyjä ja ostaja.
 
Joten niille, jotka ovat potentiaalisia ostajia, tässä on suosituksemme tärkeimmistä kohdista, joita sinun tulee ehdottomasti pitää silmällä:
 
Hinnoittelu
Jotkut myyjät uskovat edelleen pystyvänsä myymään samalla hinnalla kuin viime vuonna markkinoiden huipulla. Ole varovainen, että ostat markkinahintaan, älä ylihintaan viime vuoden markkinoiden perusteella.
 
Suunnittelematon vs valmis rakennus
Nouseva trendi on lisännyt uudisrakentamisen määrää merkittävästi. Monet näistä rakennuksista ovat vasta perustettujen rakentajien tekemiä. Kun valitset suunnitelman ulkopuolista kiinteistöä, tee se vain tiiviissä yhteistyössä markkina-ammattilaisen kanssa, joka osaa selkeästi osoittaa tähän liittyvät riskit.
Älä ymmärrä meitä väärin, rakennusvaiheesa olevien kiinteistöjen etsiminen voi olla täydellinen valinta ja loistava sijoitus. Mutta riski on merkittävä, joten varmista, että olet täysin tietoinen siitä, mihin olet ryhtymässä.
 
Lopuksi haluamme antaa joillekin myyjille ja ostajille pienen vinkin tai ainakin ajateltavaa.
 
Tällä hetkellä suuri osa kaikista kiinteistöistä myydään asiakkaille, jotka haluavat asettua Turkkiin pidemmäksi aikaa. Tämä tarkoittaa, että asiakas tarvitsee oleskeluluvan, ja tällä hetkellä helpoin tapa saada oleskelulupa on ostaa asunto.
 
Mutta kaikkia kiinteistöjä ei voida käyttää tähän, koska joillakin alueilla tai ei enää myönnetä lisää oleskelulupia ulkomaalaisille, koska kiintiö näillä alueilla on saavutettu.
Esimerkiksi Kargicakista, Mahmutlarista, Kestelistä ja Avsallarista ostettua kiinteistöä ei voida käyttää oleskeluluvan saamiseen, koska näillä alueilla oleskelulupakiintiöt on täytetty.
Mutta kiinteistö muun muassa Demirtaşin, Oban, Cikcillin tai Alanyan keskustasta voidaan käyttää.
 
Tämä ei ole mitään uutta, ja se on ollut kuuma keskustelunaihe sekä paikallisessa että sosiaalisessa mediassa.
 
Ilmeisesti on positiivista, että kiinteistö sijaitsee alueella, joka on edelleen avoin oleskeluluvalle, kun taas hintaan vaikuttaa negatiivisesti, jos kiinteistö sijaitsee alueella, jolle ei enää myönnetä oleskelulupia.
 
Tämä voi muuttua milloin tahansa, ja nämä muutokset tapahtuvat usein hyvin lyhyellä varoitusajalla ja ilman ennakkovaroitusta.
 
Tässä on siis mietittävää:
 
-Yritän myydä kiinteistön alueella, jossa oleskelulupia vielä myönnetään.
Kaikki tällä hetkellä avoimet alueet ovat vaarassa joutua suljetuksi lisäoleskelulupien myöntämisen vuoksi, joten ole varovainen, ettet yritä puristaa sitruunaa liikaa etkä onnistu myymään ennen kuin alue - mahdollisesti - lopettaa oleskelulupien myöntämisen.
 
-Yritän myydä kiinteistön alueella, jolla ei tällä hetkellä myönnetä oleskelulupia.
Tämä on jo vaikuttanut negatiivisesti hintaan. Jos sinulla ei ole kiirettä myydä, kannattaa harkita odottamista, kunnes alue alkaa jälleen myöntää oleskelulupia. Silloin hintojen pitäisi nousta alueellasi.
 
Kaikissa yllä mainituissa skenaarioissa riskinä on ilmeisesti se, että saattaa kestää kauan ennen kuin muutoksia tapahtuu, eikä niitä välttämättä tapahdu ollenkaan.
Lisäksi, vaikka niitä tapahtuisi, kukaan ei tiedä, miltä markkinatrendit näyttävät tuolloin.
 
Ajoitus on kaikki kaikessa, mutta Alanyan kiinteistöjen kohdalla ajoitusta on mahdotonta ennustaa, koska muutokset tapahtuvat nopeasti ja ilman ennakkovaroitusta.
 
Lisäksi Alanyan markkinoihin vaikuttavat ja vaikuttavat niin monet paikalliset, ulkomaiset ja kansainväliset tekijät, että tulevien markkinatrendien ennustaminen on enemmän tai vähemmän mahdotonta.
Emme edes 20 vuoden kokemuksella voi koskaan sanoa, mitä huominen tuo Alanyaan.
Voimme vain tehdä parhaan arvauksemme ja käyttää näkemystämme.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti