keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Kevät on parasta aikaa Alanyassa!


Tässä blogissa haluamme esitellä palveluvastaavamme Yildirim Kabasakalin. Hänen puoleen voitte kääntyä kaikissa palveluun liittyvissä asioissa, hän hoitaa asiat eteenpäin meillä 2basella.

Halusimme kysyä häneltä parhaat vinkit ravintoloista ja neuvot asunnon omistajille.


Jos olet asioinnut toimistollamme tai lähettänyt meille sähköpostia saatat jo tuntea Yildirimin. 


Katsotaan mitä hänellä on sanottavana...


Talvi, kevät, kesä vai syksy: Mikä on lempi vuodenaikasi?

Pidän eniten keväästä. Keväällä kaupunki herää eloon ja se on samalla merkki kesän tulosta. Ilma on parhaimmillaan, ei enää kylmä, mutta ei niin kuumakaan kuin kesällä. Keväällä ilma ja meri ovat puhtaimmillaan ja nautin paljon uimisesta ja rantalentopallon pelaamisesta juurikin keväällä. 

Minne menisit sunnuntai brunssille?

Paras paikka on linnoituskukkulalla, paikka nimeltä Muhtarin Yeri. Aamiainen on hyvin perinteinen turkkilainen aamiainen; tuoretta leipää, munakasta, vihanneksia, erillaisia juustoja, hunajaa, hilloja ja tietenkin paljon vahvaa haudutettua teetä. Sunnuntait ovat kiireisiä päiviä, mutta voin suositella paikkaa kaikille. Näköala on upea, aina melkein Gazipasaan asti.

Olet asunut melkein 20 vuotta Alanyassa, mitä vinkkejä antaisit, missä kannattaa käydä?


Uusi todellisuuteen perustuva pelipaikka, (www.kilit.in) on avattu kaupungin keskustassa. Pelissä pitää ratkaista arvoituksia, jotta pääsee eteenpäin lukituista huoneista. Todella hauskaa. Voin myös suositella rantaviivaa Gazipasan suuntaan, jonne voi mennä piknikille grillin kanssa, kunhan vain siivoat roskat jälkeesi.

Kerro vielä parhaat vinkit paikallisista ravintoloista?

Lounaspaikoiksi suosittelen Adil Usta nimistä ravintolaan, joka on vastapäätä toimistoamme tai Mini Mutfak basaarialueella, myös Ramiz Köfteci Mudon vieressä on suosikki paikkojani, sekä tuntemattomampi Tantuni ravintola 35 m kadun varella Tespo tukkuliikettä vastapäätä.,

Tehtäväsi on hoitaa kaikki palveluun liittyvät asiat, mikä on neuvosi kiinteistöjen omistajille?


Pidä huolta omaisuudestasi, vähintä mitä voit tehdä on sopia huolinnasta, jolloin asunnollasi käydään säännöllisesti ja asuntoa tuuletetaan. Tämä on tärkeää. Vierailin juuri asunnossa, jossa ei oltu käyty pitkään aikaan ja koko katto oli homeen peitossa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti