perjantai 14. syyskuuta 2012

Linja-autossa on myös tunnelmaa....


Joskus voi olla hieman hankalaa löytää paikasta toiseen bussilla Alanyassa. Eritoten, koska jokaisella kunnalla on omat bussinsa, jotka kiertävät ympäriinsä myös toisten kuntien aluella. Mahmutlarin paikallisbussit ajavat esimerkiksi Alanyaan ja Alanyan kaupungin bussit esimerkiksi Tosmuriin.

Yleisesti ottaen bussit kulkevat noin seitsemästä aamulla myöhäiseen iltaan.

Mitkä sitten ovat bussien reitit ? Sitä ei ole niinkään helppo selvittää

Mitä tulee Alanyan busseihin, linjoja on lisätty ja reittejä uudistettu. Linjat ja niiden reitit uusimpia reittejä lukuunottamatta on mahdollista nähdä kartalla.
Klikkaa tästä kartalle  Alanyan bussien reittikartta

Valitettavasti emme ole löytäneet vastaavaa karttaa musita kunnista, kuten Oba, Tosmur jne. Toivottavasti sellaisetkin joskus saadaan.

Hyvää matkaa !

Ps. Monet vanhat kaupunkibussit on korvattu uusilla, joissa on myös ilmastointi ja matkanteko on nyt huomattavasti miellyttävämpää.  Lieneekö tästä johtuen kertalipun hinta noussut 1,50 liiraan...


Viestin kirjoitti 2Base Kiinteistövälitys & My2Base Holiday Homes
Käy nettisivuillamme:
Myytävät loma-asunnot: www.2base.com
Vuokraus & Palvelut: www.my2base.com
Verkkokauppa: www.my2baseshop.com
Miten voimme auttaa sinua?
Yhtenä kokeneimmista Turkin asuntoihin keskittyvistä kiinteistövälityksistä voimme tarjota sinulle laajan valikoiman hyviä asuntoja ja parhaita palveluja.
- Paras ja suurin valikoima asuntoja sekä yksityisiltä myyjiltä että rakentajilta
- Rehellistä ja luotettavaa tietoa
- Parasta palvelua kuten vuokraus, isännöinti, huolto ja verkkokauppa


Facebook Liity seuraamaan meitä – se voi olla hauskempaa kuin luuletkaan.Tilaa uutiskirjeemme Liity postituslistallemme ja saat uutisia ja tietoja. Uutiskirje lähetetään n. kerran kuussa. Kaikki olellinen tieto yhdessä paikassa! Uutiskirje on todella suosittu kaikkien Turkin asunnoista kiinnostuneiden piirissä.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti