torstai 9. elokuuta 2012

Uusi laki tapuja koskienUusi tapuja koskeva laki tuli voimaan 18. toukokuuta 2012. Paikalliset Tapu-toimistot ovat siitä lähtien odottaneet saavansa virallisia ohjeita lain soveltamisesta.
Lailla kumotaan useita rajoituksia, joita aiemmin on ollut koskien ulkomaalaisia, jotka haluavat hankkia kiinteistöjä Turkista.

Paikallinen Tapu-toimisto on nyt saanut ohjeita, ja tapuja, jotka ovat odottaneet käsittelyä toukokuusta lähtien, myönnetään taas.

Täsmällistä sisältöä ja tulkintaohjeita ei vielä tiedetä, mutta esimerkiksi vielä vahvistamattoman huhun mukaan tanskalaisten ei enää tarvitse hankkia oleskelulupaa tapun saamiseksi. Suomalaisilla ei vastaavaa määräystä ole ollutkaan, vaan tapun on saanut ilman oleskelulupaa.

Kun kuulemme asiasta lisää,  kerromme lisää.
Tärkeintä  on se, että prosessi tapujen saamiseksi jälleen toimii, kuten olemme tottuneet .

Viestin kirjoitti 2Base Kiinteistövälitys & My2Base Holiday Homes
Käy nettisivuillamme:
Myytävät loma-asunnot: www.2base.com
Vuokraus & Palvelut: www.my2base.com
Verkkokauppa: www.my2baseshop.com
Miten voimme auttaa sinua?
Yhtenä kokeneimmista Turkin asuntoihin keskittyvistä kiinteistövälityksistä voimme tarjota sinulle laajan valikoiman hyviä asuntoja ja parhaita palveluja.
- Paras ja suurin valikoima asuntoja sekä yksityisiltä myyjiltä että rakentajilta
- Rehellistä ja luotettavaa tietoa
- Parasta palvelua kuten vuokraus, isännöinti, huolto ja verkkokauppa


Facebook Liity seuraamaan meitä – se voi olla hauskempaa kuin luuletkaan.Tilaa uutiskirjeemme Liity postituslistallemme ja saat uutisia ja tietoja. Uutiskirje lähetetään n. kerran kuussa. Kaikki olellinen tieto yhdessä paikassa! Uutiskirje on todella suosittu kaikkien Turkin asunnoista kiinnostuneiden piirissä.

 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti